mandag 14. november 2011

London Sparkle

Første gang jeg besøkte London var sammen med Åkrehamn vgs. da jeg gikk i andre klasse på videregående skole. Den gang hoppet jeg i senga på hotellrommet etter å drukket fem Red Bull eller mer og kjøpte min første iPod Touch til over firetusen kroner. Det meste av tiden jeg gikk på vgs. i Rogaland tilbragte jeg sammen med Kristin og etter hvert også SimonVi pleier å møtes hver desember da Kristin har bursdag, men på lørdag fikk jeg endelig ta turen inn til London for å henge med dem, akkuratt som i gamle dager.
Heldigvis for meg skulle også flatmate Helene og hennes kjæreste Tor Erling til London denne dagen. Vi kjørte fra solfylte Soton, inn i tåken og til London som faktisk var tåkefri.
Covent Garden var veldig klar for at julen skulle komme! Jeg er klar for Melkesjokoladenisser og Julebrus når jeg kommer hjem om 31 dager.


For en gangs skyld tok jeg ikke flere hundre bilder, men det resulterte også i kun to bilder av Simon og Kristin. Nå kan jeg angre på det, men det er jo for å unngå slikt jeg som regel knipser i ett sett.Etter et par timer med en del skarring var det på tide å dra hjem. Trist, men sant. Denne lørdagskvelden skulle bestå av RSA, feste er noe vi kan gjøre i himmelen.

(Beklager at bildene ikke klarer å holde seg til griden, Blogger går i mot meg, men jeg har ikke tid til å prioritere å lære meg Wordpress helt enda.. SVÆRT IRRITERENDE THOUGH!)

8 kommentarer:

 1. London og vener, få ting er betre enn det. <3

  SvarSlett
 2. Det virker som om dere storkoste dere! Og jeg LIKER at du blogger mer aktivt igjen. :D

  SvarSlett
 3. gå over til wordpress! blogspot er så stress... Kjekt å treffe deg <3<3

  SvarSlett
 4. london, åhhh jeg er så sjalu!

  SvarSlett
 5. Poirot: Ganske sant! Skal tilbake i desember, så det blir svært gøy, skal til og med se Winter Wonderland.

  Fancy: Jeah, we did.. Har begynt å gjøre det på samme måte som deg. :P

  Kristin: I will, in time! <3

  Marthe: London er ganske fett ja! :P

  SvarSlett
 6. Awh, det var eg på i fjor, det var koseleg. :)

  SvarSlett
 7. I know, du har fortalt om det og derfor har jeg sykt lyst å reise i år! :D

  SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.