lørdag 5. november 2011

HymHym

I know this girl
Her name is Anja
And it's past her bed
T - I - M - E

When she goes to sleep
She can just dream
'Bout not having to be
In a stinky Whalehouse with me
(Lyrics from 8-mile, manipulated by oluffen)

Dette er det nyeste bildet tatt av Anja og meg sammen da vi var på Norwegian Night Out her i Soton.

Her ser du det første bildet jeg noensinne tok av henne. Vi møttes i Fadderuken 2009 og lite visste vi da om hva fremtiden skulle bringe.

De fleste kjenner henne nok i denne posisjonen. Som studentvakt i Bergen hadde hun stålkontroll på NKF, selv om hun hatet å tømme vannet ut av vannmaskinen.

Det som vekket et felles bånd i vårt vennskap var kjærligheten til musikk, og da ikke hvilken som helst musikk men Norge beste band Kaizers Orchestra! På Øyafestivalen nøt vi nok en herlig konsert sammen!

På skolen arbeider hun flittig og selv med musearm består hun både mappeuken og eksamen med glans. Her er et eksempel på hennes mesterverk av en emballasjeoppgave.

Som alle flinke studenter bør, kan hun ta seg en dans i ny og ne. Hun er ikke noe stor festløve, men når de riktige skoene kommer på klarer hun å lure enhver Haugesunder med ut på dansegulvet!

Noen ganger ber hun om å få låne neglelakkfjerner, og det er helt greit det.

For at hun ikke skal bli "sinna" som hun sier, publiserer jeg dette bildet av hennes vakreste kjole (og venninnne) for å veie opp for forrige bilde.

En ting skal hun har, hun taper alltid i airhockey!

SENSURERT: Angående Kaizers; det er få venner som blir igjen i leiligheten din og GAULER til musikken på fest, men Anja er et prakteksemplar når det gjelder dette.

Gir du henne en iPhone, blir hun virkelig fasinert! Jeg tror hun vurdere å anskaffe seg en smarttelefon selv da hun ser hvor gøy vi andre i Whalehouse har det, men så er hun svært glad i sin lilla mobil som hun fikk en gang i russetiden også. Dilemma.

Nå synes hun kanskje det begynner å bli litt mye tull her, det strenge fjeset viser seg.

Saken er den at selv om hun ligger og sover akkuratt nå, så har hun vært 21 år i tre timer i Norge, to timer i England.

Og dermed ønsker jeg å si GRATULERER MED DAGEN ANJA! MIN BESTE VENN! xD

Dagen skal nytes med en tur ut i regnet helt til Stonehenge og Winchester, mens utpå kvelden har hun invitert på ost og vin. Guy Fawkes day / Anjas day blir en bra day!

4 kommentarer:

 1. Aww, så fint innlegg! Kos dere. :)

  SvarSlett
 2. Awh, så koseleg! Ha ein strålande Guy Fawkes/Anja Day!

  SvarSlett
 3. Jeah, har vært veldig innholdsrikt og kulturelt i dag! Klar for ost & vin nå.

  SvarSlett
 4. hih, måtte lesse innlegget igjen <3 lo like godt denne gangen også! :3 Det var virklig en god måte å starte bursdagen sin på. "Flaks" jeg sjekket tha internett før vi reise xD

  SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.