mandag 16. juli 2007

Eventyrlandet


I går regnet det. Dette fant Christine, Lene, Marianne og jeg ut da vi satt på båten til eventyrlandet Kongeparken som ligger på Ålgård utenfor Stavanger. Vi hadde dratt hverandre utav sengene kl. halv åtte om morgenen, et tidspunkt jeg hadde glemt ut at jeg var i stand til å våkne på...

I Kongeparken var det skikkelig kos! :D Vi tok karuseller, berg-og-dalbaner, kjøpte gule regnkeper, møtte folk, spiste, klatret inn i Gulliver, stjal baller fra ball"rommet", kastet piler, trakk i snorer, vant ting vi ikke trenger og storkoste oss hele dagen! :D Sola tittet også frem i ny og ne, men da regnet begynte å øse ned bestemte vi oss for å dra hjem.

Som vanlig må jeg si at bilder kommer, men oddsene for at kamera mitt er ødelagt av vannskader er store. Det fungerer ihvertfall ikke å skru det på... :/ Dersom bilder ikke kommer her, ligger de nok på Facebook ;)..


Ellers har jeg fått gaver av Brian fra Bulgaria. Det jeg fikk av en gul Svampebob t-skjorte, en nøkkelring med bamsehund på som skal være venner med pluto- nøkkelringen min og ei superkul svart sau! Den sier BÆÆ og har snorer i seg slik at jeg kan styre den. Tenkte den kunne hette Knappen til ære for Karoline (Knappen) siden hun flytter til Spania (L).


Kews fra
Wizard Animation

Dagens personlige melding:
Åkra vgs! :D > E i HAUGESUND > Tnx Brian =D

2 kommentarer:

  1. ja ja. Her va d masse fine effekter (: Gudd at du har d gøyy ^^

    SvarSlett
  2. Jeah må jera noge når eg sitte våken t kl e 6 om morgenen.. :P

    SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.