torsdag 3. november 2011

Airmail

Når man flytter til et annet land får man plutselig veldig mye post! Under flytteprosessen hit ønsket leiefirmaet et hvilket som helst brev adressert til min adresse i Bergen. Jeg gikk gjennom alle brevene jeg har fått, og det nyeste var fra da jeg flyttet inn i Biskopshavn, februar 2010. Det eneste som kommer i posten hjemme er linsene mine, mens alt av regninger og informasjon skjer digitalt.

Dermed er det kjempegøy når jeg plutselig begynner å få brev, helt fra Norge til Soton. Mine besteforeldre har sendt flere håndskrevne brev -og jeg svarer på samme vis. Av Birte fikk jeg noen fantastiske ord som hun hadde skrevet på en skrivemaskin, det var bare utrolig vakkert! Av andre får jeg lange mailer, som jeg bruker kjempelang tid å svare på, og et par iMessager i ny og ne.

Jeg tror aldri jeg har fått så mange fine ord, gode tanker og oppmuntrende tekster tilsendt som nå. Det er veldig hyggelig å få flere påminnelser i uken om hvor mye andre bryr seg om meg, og jeg får bry meg om dem. Jeg synes folk burde begynne å gjøre dette til en vane! Vi lever alle i en hektisk hverdag, og mens man åpner tusenvis av regninger kan det hjelpe på med et koslig brev midt i bunken av store tall.

Tusen takk for alt dere deler og alt dere lar meg dele! 

4 kommentarer:

  1. Så koselig med post hjemmefra! Jeg har fortsatt ikke fått et eneste brev hjemmefra, så jeg tror jammen jeg skal ta initiativet og sende noen brev selv :p

    SvarSlett
  2. akarlsen: iMessage er genialt!

    Linn: Ja, det burde du absolutt! Resten av kollektivet er litt sjalu fordi jeg får fine brev, men det er jo så hyggelig.

    Poirot: You can say that! :D

    SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.