onsdag 19. oktober 2011

Photograms

På skolen i dag har vi lært å lage photograms (norsk: fotogrammer?), som går ut på å belyse objekter og eksponere lyssensitivt papir. Det fungerer best med gjennomsiktige gjenstander, og resultatet varierer etter hvor lenge man eksponerer papiret og om man gjør det positivt eller negativt. Det hele var utrolig spennende og jeg skal definitivt arbeide mer med dette i løpet av året. På bildene her er det litt gjenskinn fra lyset i rommet, det svarte er egentlig helt svart.Noen andre som har erfaring med denne teknikken eller forslag til interessante gjenstander å belyse?

7 kommentarer:

 1. Så utruleg fint og stilig!
  Hadde det vore mogleg å bruke eit timeglas, kanskje?

  SvarSlett
 2. Ooh, stilig!

  sv: Det er jo bra! Anbefaler absolutt å komme hit en gang, men tror det er mange steder i Japan som er minst like verdt å besøke som Tokyo. Jeg har det bra ja! Selvfølgelig, ikke alltid kjempelett å være så langt hjemmefra men det har du kanskje merket selv.. :) Men stort sett er det jo kjempegøy!

  SvarSlett
 3. Amanda: Tror du hadde digget det!

  Poirot: Oouh, skal se om jeg får tak i timeglass og klarer å lage et sidelengs photogram.. Tusen takk! :D

  Nøve: Godt du koser deg! Skjønner også at du savner hjemme, men det er jo litt av opplevelsen og, spør du meg :)

  SvarSlett
 4. Ventar spent på eventuelt resultat. :)

  SvarSlett
 5. Ikke hold pusten, men skal virkelig se om jeg får tak i det og teste ut. Må nok lete i London eller på internett, Soton er virkelig ikke verdens navle med det beste utvalget av handling :P

  SvarSlett
 6. Hehe, that's okay. :P Du skulle fått lånt mitt, hadde det vore mogleg.

  SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.