søndag 23. oktober 2011

O-fag

Dette innlegget er dedikert til min mangel på arbeidslyst med Professional Context og til podcaster fra O-fag anno 2006.
Helene og meg koste oss med vin og Harry Potter denne uken. Her er et vakkert bilde fra seansen med vann  på siden og snacks på glasset. Legg merke til den ikke tilfeldig plasserte vannflasken i bakgrunnen!

Arbeidsområdet er komplett. Her sitter jeg og enten designer, blogger eller ser tv-serier dagen lang. Ofte er en kopp kaffe med i bildet, slik som denne gang.

Stedet hvor jeg chiller, som regel med en Tore Renberg bok eller The Secret of Monkey Island på iPaden. Om natten sover jeg her.

Mine tre knagger er alltid overfylte med klær, selv om jeg kun bruker pysjbukse og Kaizers genser hver eneste dag...

Blu- Tack er kommet i hus, så nå har jeg fått hengt opp noen resultat fra de forskjellige workshopene vi har hatt på skolen. (Typografikortet har jeg handlet på Ikea). 
Enda mer personlighet på rommet mitt.
Og her sitter jeg med min siste kopp kaffe. Nå er jeg tom og skal investere i veldig gode bønner til kaffemaskinen istedet for den grusomme instant coffee-en som jeg har blitt litt for vant til allerede.


Helene har vært så grei og kjøpt gave til meg. Jeg fikk et Baileys glass med tre små sjokolader og en mini flaske i, nå skal jeg storkose meg!

5 kommentarer:

 1. SV: Nikon - bestemor og bestefar sitt som eg låne ;P

  SvarSlett
 2. Aah, synd men fett for deg! :D

  SvarSlett
 3. Så fint å få se hvordan du bor! Ser mye ryddigere ut enn hos meg, og stor seng, misunnelig. Jeg har også blitt vant til instant coffee, ikke bra.

  SvarSlett
 4. Så fint du har det! Elskar typografikorta. :D Og no fekk eg lyst på både kaffi og vin. xD

  SvarSlett
 5. Så koselig det var! masse inspirasjon :D

  SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.