mandag 17. oktober 2011

Mitt lille stykke Norge


Noe av det jeg liker best med Whalehouse er den fantastiske utsikten! Morgen eller kveld, det spiller ingen rolle, for her har vi enten soloppgang eller solnedgang. Folk reiser ut med seilbåtene sine eller kommer tilbake utover dagen. Å spise frokost på terrassen mens solen stråler kan gi hvem som helst den beste morgenhilsen.

Mitt lille stykke Norge reiste hjem i dag, men heldigvis har vi fått internett i leiligheten så vi kan snakke sammen på Skype, endelig. Om bare to uker kommer et nytt stykke på besøk, et visst ansikt jeg savner så alt for mye! 

Nå er det på tide å gjøre enda mer skolearbeid. Jeg merker jeg er glad jeg ikke valgte å studere i London, for det er så enormt mye arbeid å gjøre på skolen, at jeg hadde ikke orket å bo i en av verdens beste byer og måtte gå glipp av alt som skjer. Her i Soton skjer det ikke så utrolig mye spennende, sånn "bymessig" og da er det greit at vi drukner i arbeid allikevel. Ja, det er vanskelig, men det er også kjempegøy!

Hvordan går det med dere der hjemme?

6 kommentarer:

 1. For ei utruleg nydeleg utsikt!
  Trist at Brian har reist igjen, men bra de har fått Internett slik at det er lettare å halde kontakten. :) Eg tar Kystbussen heim i morgon og skal vere der resten av veka, på onsdag er det premiere på Amanda fra Haugesund og Oda og eg skal på både framsyninga og premierefesten etterpå, og i helga er det Kulturnatt. <3

  SvarSlett
 2. Fint bilde av deg :D Eg elskar krøllane.

  SvarSlett
 3. Er så misunnelig på deg som får så mye besøk! Men forståelig, det er jo ikke like langt og sikkert litt billigere å reise dit også.

  Og jeg følte det litt sånn i begynnelsen at jeg fikk dårlig samvittighet av å sitte inne og lese ogsånn fordi "hallo Tokyo er utenfor døren din" liksom. Da er det kanskje bedre å reise til London når du har fri og bare gjøre gøye ting. :)

  SvarSlett
 4. Kan ikke lese nå har time (A)
  Går fint her, regner veldig mye!!

  Savner deg! <3

  SV: hehe takk! :p

  Hilsen Alicia Marlene

  SvarSlett
 5. Poirot: Håper du har hatt en kanon helg, noe jeg tror du har, etter å ha lest FB-statusene dine!

  HeleneB: Thank you, eg likar smilet ditt! :D

  Nøve: Ja, det blir nok en del turer til museum osv i fremtiden. :)

  Alicia: Savner deg og! Takk for besøket.

  SvarSlett
 6. Ja, det har vore ei god helg kulturelt og sosialt sett, koseleg å vere med Siri igjen. :)

  SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.