fredag 14. oktober 2011

Falling

Hverdagen tar innpå her i Soton og jeg begynner å komme meg ned på jorda igjen. Den første tiden foregikk utrolig mye og både livet og sola strålte! Nå har høsten kommet og den har tatt med seg grafisk design, besøk fra Norge og iOS5, samt litt kaldere vær.
De besøkende denne uken er pappa, min søster Alicia og min kjæreste Brian. Familien reiste hjem i natt, mens Brian blir her til mandag. Det er utrolig koslig med besøk, selv om det er litt travelt med skolen. Som den nerden og skrotnissen jeg er har jeg fått tak i en helt svart Absolut Vodka flaske, som jeg samler på, i tillegg til et gammelt Polaroid kamera som jeg kjøpte i Camden i går.
Jeg har endelig fått satt opp både pult og stol på soverommet mitt, pluss at vi fikk WiFi i Whalehouse i går, så nå føles det virkelig som vi bor her. Bildet av seilbåten har jeg dekket over med typografiske kort og en sau, for å gjøre det litt mer personlig her inne.
Well well, jeg kan høre at resten av kollektivet ser på Friends, og jeg merker jeg må bli med, selv om det blir tredje gang jeg ser akkuratt disse episodene i løpet av de siste dagene. Men Friends er Friends og sjokolade er sjokolade.


7 kommentarer:

 1. Så koseleg med besøk! Camden er elsk og vodkaflaska var veldig kul. :D Håpar det går fint med deg. <3

  SvarSlett
 2. Fiskebildene - Ja selvfølgelig kan du det :D
  Parkeringsplass greiene va bare noe eg kom på heilt randomly :P

  SvarSlett
 3. Går greit med dei andre bildene og (:

  SvarSlett
 4. Herrlighet misunne det polaroidkamera!

  SV: ja det e den onkel snakke om ja (:

  SvarSlett
 5. Spennende! :D Og så gøy med besøk, gleder meg til jeg også får.

  SvarSlett
 6. Poirot: Det går veldig fint med meg, håper det går fint med deg også! <3

  Amanda: Thank you, kult og alright! xP

  Nøve: Ja, det er alltid koslig med visitt, men ser at det er litt enklere å komme til England enn Japan. Håper uansett du har det AWZUM!! :D

  SvarSlett
 7. Det går opp og ned, men eg lever. :) <3

  SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.