onsdag 15. juni 2011

Pakke, reise & sove på Hove

For fire timer siden satt jeg på akkuratt samma sted som nå, litt gira og litt nervøs mens jeg trippelsjekket alle filer og printet strategien på ny. For snart åtte timer siden gikk jeg og la meg etter en aller siste 17- timers økt med eksamensjobbing. For seksten dager siden leverte jeg inn mappen og fikk akkuratt utdelt eksamensoppgaven. I mellomtiden har jeg i tillegg jobbet mer enn 40 timer på to uker, noe jeg selv er relativt imponert over mtp. at det er midt i eksamen.
Jeg har laget en folder for Hovefestivalen med "før avreisen for festivalferskinger" som tema, og folderens navn ble "Pakke, reise & sove på Hove". Tilleggselementet mitt er en CD med musikk fra årets headlinere, samtidig som det er et lykkehjul man kan bruke for å velge hvilke konserter man vil gå på. Utenpå CD- en er også en folder med festivalfoto som har blitt tusjet på.
Nå er hodet mitt så tungt at jeg bare logger av og sover litt før jeg får middagsbesøk av en viss Fancy senere i dag. Gud, så jeg gleder meg til å spise et ordentlig måltid og selv om jeg nekter å tro at jeg er ferdig på NKF for godt så gjør det forsatt ganske vondt i hjertet.
9 kommentarer:

 1. ÅH! Så utrolig kult! Likte spesiellt den lykkehjul delen :D

  SvarSlett
 2. Omg, fantastisk! Skikkeleg kult og fancy og veldig Angela. :D

  SvarSlett
 3. Eg må bare sei: Jævlig kult! :D Eg vil ha ein sånn! :P

  SvarSlett
 4. flinkisen min! Veldig angela, men samtidig veldig hove :) !

  SvarSlett
 5. Fy fader så flink du er!:D:D

  SvarSlett
 6. Oi oi, you guys..! Tusen takk for det, håpe bare sensor føle det samma! :D

  SvarSlett
 7. Du e kjempe flinke ! Det var kjempe kult :D OM jeg skulle på HOVE (noe jeg ikke kan :() Så ville jeg hatt en sånn ! :)

  SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.