torsdag 23. juni 2011

En fridag før Hove

Min hverdag er ikke så spennende for tiden. Jeg står opp kl. 12, spiser og rydder til kl. 14 da jeg dusjer og sykler til jobb kl. 15. Her er jeg som regel ferdig rundt kl. 01 så da sykler jeg hjem igjen, ser litt på SATC for å roe ned kroppen litt før jeg legger meg kl. 03.30. Så vet dere det og hvorfor jeg ikke skriver så mye kult her på internett.. :)

I forgårs fikk jeg en relativt deprimerende SMS fra NKF om at mappekarakteren min var C, noe som kanskje er helt OK, men ikke mer enn det. Problemet er egentlig at jeg fikk en B i fjor og jeg kan ikke la være å lure på om jeg har klart å lære mindre dette året, også kjent som glemming.. For å toppe det hele ble sykkelen min stjålet da jeg var på jobb, så nå må jeg ta bussen bort og gå hjem hver natt.På den lyse siden har jeg en hel fridag i dag, så jeg vasker klær og handler inn siste rest med hånddesinfeksjon til Hovefestivalen. Pernille og jeg reiser til Haugesund på lørdag, tar med oss Amanda og reiser til Stavanger på søndag og møter en viss Johan før vi setter oss på toget til Nelaug eller Nærbø, alt etter som. Deretter bærer turen fra Nelaug eller Nærbø til Arendal med regionstog før vi enten tar buss eller båt til Tromøya og ca. 7 andre kulinger venter på oss på Camp Sommerfugl.
MAAAN, DET ENESTE VI KOMMER TIL Å GJØRE ER Å HA DET FETT!

Noen andre som skal på Hovefestivalen i år?

7 kommentarer:

 1. Eg ska! Men det visste du xD

  SvarSlett
 2. Nelaug ftw! xD Cirka den mest døde plassen (som har togstasjon) ever, i alle fall på søndagar.

  SvarSlett
 3. E jo heilt fjernt sted.. xD

  SvarSlett
 4. Ja, I know. xD Spesielt kjekt å vere der i fleirfaldige timar utan mat og drikke, ingenting er opent og ein føler ein kjem til å døy av dehydrering. Og så når toget kjem så er kafévogna stengt. <3 (Hoveminne frå 2007, lZm.)

  SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.