onsdag 4. mai 2011

25/26

You can't have a light without a dark to stick it in.  ~Arlo Guthrie
25 tema er gjennomført, og vi har bare ett igjen. Tiden som student ved NKF er straks over og i morgen har vi vår nest- siste presentasjon. EVER. Tema 25 kalles emballasjedesign, og vi fikk velge fritt hvilket produkt vi ønsket å redesigne og styrke funksjoner på. Derifra valgte vi 3 versjoner som vi skulle utarbeide. Jeg har arbeidet med Osrams halogen- lyspærer, som tidligere har sett slik ut (foruten Classic BW, de snirklede pga. jeg ikke har fått tak i disse som halogen); Jeg har arbeidet med et løsere preg på illustrasjonen og det å kunne skille de forskjellige seriene fra hverandre ved å bruke farge, pluss at fargestyrken illustrerer antall Watt pæren lyser. Denne klassiske halogen serien er grønn for å illustrere miljøvennlighet og papiret er matt med noe tekstur, 160g montert på 380g kartong for å styrke pappen rundt.

Nå er det tid for refleksjonsnotat og skjortestryking, før senga kaller og min andre arbeidsdag på Bryggen inntas etter presentasjonen i morgen. Kom med tilbakemelding på emballasjen om dere ønsker!

6 kommentarer:

 1. Eg elskar det! Trur pappa med elektrikarfagbrev hadde likt det òg. Og så hadde det hjelpt dei som skal setje dei på plass i butikken, fordi slik som designet er no vert det fort rot i butikkane når kundene er der og prøver finne fram og lagar eskekaos, og så skal tilsette (som meg i fjor sommar) prøve rydde opp i det og organisere dei, noko som hadde vore mykje lettare hadde designet reflektert forskjellane betre, slik som du har demonstrert her. Bravo!

  SvarSlett
 2. Stiligt. Syns det såg veldig retro ut. :P

  SvarSlett
 3. Poirot: Takk for det, absolutt! :D

  akarlsen: Hehe, som respons fikk eg at det va megamoderne.. :P Men ser ka du tenke på ja! :)

  SvarSlett
 4. Syntes du er utrolig flink! Det var jo mye mye kulere enn den forrige emballasjen, og personlig syntes jeg det var både retro og moderne på samme tid, haha! Syntes du skal sende det inn til dem jeg, tenk så kult om de hadde begynt å bruke det da! Hehe. Var i alle fall utrolig stilig! :D

  SvarSlett
 5. Jeg synes at designet på disse var godt gjennomtenkt i forhold til at fargene var annerledes etter hvor sterkt lampen lyser. Jeg synes også det var fint med den grønne fargen for å understreke miljø-perspektivet. Jeg er dog ikke helt sikker på om jeg ville latt den pæren som lyser sterkest (40w) hatt den mørkeste fargen, og den som lyser svakest (25w) hatt den lyseste fargen. Kanskje jeg ville gjort motsatt, siden mer (sterkere) lys = lysere farger i mitt hode. Du har jo likevel gjort watt-verdien veldig synlig på pakkene, så det synes jeg også var et stort pluss! Flink!

  SvarSlett
 6. Monika: Tusen takk for det! :D

  Sushibird: Takk for inspill, ser godt hva du mener! Skjønner at det også kan være en logisk løsning, så kan prøve det ut videre i prosessen. ;D

  SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.