torsdag 22. oktober 2009

Elleville dager

Hei alle sammen!

Det begynner å bli en liten stund siden sist, noe som bl.a. kan skyldes at internett er tilbake og i orden, noe som betyr at Brian og jeg må dele på en internettkabel istedet for å stjele naboens trådløse nett. Det har forresten forsvunnet. Jeg har heller ikke brukt macen min siden tirsdag eller no, så det kan også være en grunn.
Det jeg kom for å fortelle om var den utrolig hendelsesrike skoledagen i går. Det første som skjedde var at da jentegjengen skulle på Deli i lunsjen, slik vi gjør hver dag, så var det stappfullt! Det var rett og slett ikke plass til seks søte NKF studenter der, og det var det heller ikke på skolens "fellesområde" aka resepsjonen. Så vi endte med å spise lunsjen vår i klasserommet i stedet.

Da timen begynte igjen arbeidet vi individuelt i en halv time, og da klokka slo 12 gikk Alexander, Øystein og jeg inn i heisen for å ta den til 4. etasje. Den stoppet først i kjelleren og neste gang i 2. etasje. Da sa jeg "nei, HALLO?!" akkuratt idet lærer Frode gikk forbi. Han forklarte at han skulle hente seg en kopp kaffe før han kom opp og vi fortsatte undervisningen. Okei, greit for oss og heisen tok oss med til 4, endelig. Det gikk faktisk en hel time før Frode kom tilbake, og da var de fleste ganske irriterte og forvirret over hvor han hadde vært. Godt at vi hadde gruppearbeid, så vi fikk gjort en del i hvert fall. Frode lurte på hvorfor ingen hadde lett etter ham, men selv om vi diskuterte det var det ingen som gjorde det.
Saken var den at han hadde sittet fast i skolens ELDGAMLE heis, som verken har nødtelefon eller nødalarm som funker. Han hadde heller ikke med seg mobilen - han skulle jo bare hente en kopp kaffe... For et liv, eller hva?!


Også er det forresten ELLEVILLE DAGER på Åsane senter, så vi har pyntet butikken veldig fin og gul:

Og til slutt en siste ellevill ting:

Dette må være en av verdens dårligste logoer. Jeg ville heller bodd i den heisen enn å være skyldig i å lage dette her.

Fred ut

7 kommentarer:

 1. Haha, hvor lenge har dere elleville dager? Jeg vil se gul Bon!

  SvarSlett
 2. I mårå (fredag) e det nattåpent, også e siste dagen på lørdag ;)

  SvarSlett
 3. Hahaha! Stakkars Frode! Nå lo jeg godt, selv om man ikke bør le av slike traumatiske hendelser. *fnis*

  SvarSlett
 4. Freaky å bli sittande fast i ein heis da!:o

  SvarSlett
 5. Joda, og når han forlate klasserommet nå så spør alle om han har vore i heisen... XD

  SvarSlett
 6. SV: Angela: Skrivefeil XP Takk for at du påpekte det. :P

  Det kan du få vettu ;)

  SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.