torsdag 29. oktober 2009

Møtes vi igjen?

I dag hadde vi presentasjon igjen. Vi har hatt et 10 dagers gruppeprosjekt om typografisk kontrast nå. Det har vært travelt, konfliktfylt og ikke minst veldig lærerikt! I går satt vi på skolen i 13 timer, hvor jeg som "macer" grodde Illustrator og satt og pirket med pen tool det meste av tiden. Vi satt helt fast og skulle presentere i dag. Herregud, jeg følte at alt bare falt sammen. Tro det eller ei, men i dag presterte vi som bare det. Hele gruppen møtte opp og alle var tidsnok. Tilbakemeldingene var gode, det eneste som måtte fikses på var litt småpirk med fonter, linjer og mellomrom. Men det er egentlig helt okei, for etter alle de timene med pirking i går så hadde jeg sikkert besvimt av enda mer pirk.

Dette var briefen: "Dere skal gjennom bruk av typografisk kontrast vis
ualisere et valgt slagord i form av et klistremerke. Dere skal gruppevis gjennom research og brainstorming utarbeide et slagord innenfor gruppens tildelte tema: forbruk, resirukulering eller miljøvennlig transport f.eks. sykkel. Slagordet skal bestå av maks tre ord. Oppgaven skal kun løses ved hjelp av typografi + form på formatet." I tillegg skulle vi plassere det i et miljø og lage et tilleggselement som også skulle plasseres i miljøet.


Vi gikk for resirkulering og dette slagordet. Slik startet vi med grovskissen:
(Ignorer den DÅRLIG typografien!)

Slik så det endelige produktet ut:6 kommentarer:

 1. Nice. Kreativt resultat. :P

  btw: om du har lyst å senda meg ein av refleksjonane du har skreve på NKF?

  SvarSlett
 2. Stilige den:D Vår typografiske-kontraster-oppgave e at hver gruppa har en stil-epoke (me har 1980-postmodernisme) og så ska me laga plakat i den stilen, som ska representera ein person fra den epoken. Eg har steve jobs, å ska illustrera han me bare typografi. KJEKT :D !

  SvarSlett
 3. Oi, så kult! Digga slagordet, då - kreativt! :D

  SvarSlett
 4. Amanda: Jotakk.. ;) Btw: ringte deg xD

  Ronja: Takk =)

  Kristin: Åja, hørtes kjekt ut! Me hadde epokane på grotesk oppgaven når eg hadde art deco :)

  Hilde: Ja det e jo Norges Kreative Fagskole.. ^^

  Poirot: Good! :D

  SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.