onsdag 14. oktober 2009

Boneless

I still got a life! :D Pga. mine etterspurte fridager fra jobb, har jeg dagene fulle av aktiviteter. Mandag var det kaffekurs og gårsdagen var hektisk nok. Satt på skolen til kl. seks for å lagre og printe produktet mitt, og som jeg i ettertid har funnet ut at filstr. var like stor som på en film. Anja og jeg gikk tur på Fløien og på nattestider tok jeg meg en tirsdagsfylla med noen venninner. Dette resulterte i at jeg gikk glipp av hele NKF- dagen i dag og lå med hodet over doskåla. Min egen feil. Studentliv?

Da jeg følte meg bedre i dag spaserte Brian og jeg til byen og fikk gjort endel ærend. Det ble en stor og god middag med fiskeboller i hvit saus før jeg slo meg løs med refleksjonen i noen timer. Jeg har til og med fått gjort husarbeid i dag!


I morgen er det i hvert fall presentasjon, og her er mine produkter. Oppgaven er å lage to magasinforsider med egyptienne- typografi og kun bruke 3 farger. Vi skal ha to målgrupper, men det er kun fargene som skal være forskjellig. Tema var enten mote, brett eller hip hop.

Og mens jeg har dere på tråden får jeg legge ut det derre 666-bildegreiene og håpe at Satan ikke kommer og tar meg i natt. Noen kaller det en utfordring, jeg mener det er mer for de som kjeder seg. Slik foregår det:
1. Gå til mine bilder/mapper
2. Velg den 6. mappen
3. Velg det 6. bildet
4. Sett bildet på bloggen og skriv litt om det
5. Inviter 6 nye og link til dem. Gi beskjed om utfordringen


Bildet lå i albumet "London". Dette er når jeg var der med Bon Appétit den andre ganger, altså tredje gang i løpet av et år. Jeg vant turen på jobb og fikk reise med mange andre Bonnere. Her har vi akkuratt ankommet hotellet i Oxford og siden ikke ALLE trengte å stå i kø, slappet noen av på sidelinjen. Det var forresten på denne turen vi reiste med Coca- Cola og Norsk Storhusholdning.

Jeg "utfordrer" de første seks som leser dette!

Dagens moroklump:
God natt :)

6 kommentarer:

 1. Du har helt rett.. (Jeg kjeder meg med stor K) ^^ Hihi. Og hvem andre kan jeg la det gå ut over enn dere?

  Jeg DIGGET forresten den første versjonen!

  SvarSlett
 2. Christine: Ja eg ser den, målgruppå va tross alt gutter i alderen 13 - 16. Skateguttar altså ;)

  Kristin: Takk for det :)

  SvarSlett
 3. Flinke Angela, gjekk presentasjonen bra? :)

  SvarSlett
 4. Les hele bloggen, ganske bra

  SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.