fredag 26. juni 2009

Vannvittig

Når solen skinner, må jeg også skinne og i går kalte en kunde meg en engel, så jeg tror jeg gjør en litt bedre jobb som skinner enn tidligere denne uken. Kanskje jeg har vært litt depresiv pga. fri fra jobb i hele 4 dager? Hmm.. Uansett så fikk jeg en notatblokk i posten i dag. Den var fra Norges Kreative Fagskole og var slik at jeg kan notere gode idéer som kommer snikende på bussen frem og tilbake fra jobb i sommer.

Hadde tenkt å ta fancy bilde og redigere det på en kreativ måte, men ånei - jeg har enda ikke PS.. Derfor ble det PB bilde, som en ekte fjortisblogger! :D

Jeg levde også i 30 timer uten vann, og gud så enormt, sinnsykt forbanna jeg var. Vannet skulle stenges på onsdag fra 20.30 til 24.00. Jeg var hjemme 24.15, men vannet var enda ikke kommet, så jeg holdt meg våken til kl. 01. Da det fortsatt ikke var noe vann i hus gikk jeg og la meg. Neste dag var det fortsatt ikke noe vann, og jeg måtte overleve en hel dag hungover, gjennomsvett og på jobb - uten å kunne dysje, pusse tenner, gå på do (hjemme), vaske meg, lage mat som inneholdt vann, drikke vann eller andre nødvendige ting som vann brukes til. Er det rart jeg ble sint når vannet var stengt i over et døgn? Det verste var at jeg vet hvor vannet mitt var, for da jeg gikk hjemover om natten så jeg dette utenfor:Og til slutt en advarsel: Hvis du flytter til Bergen i høst, men skal først digge solen i sommer så må du bruke minst solfaktor 45. Dette er dersom du ønsker å besøke meg i ettertid, slik at jeg ikke skal være Jack the pumpkin king i forhold. Get it? Got it? Good!

10 kommentarer:

 1. 30 timer uten vann?! omg!
  hadde jeg vert hjemme kunne du kommt til meg :p

  solfaktor ja.. bruker 40+ jeg, funker fint ^^

  SvarSlett
 2. Har selv gått på NKF, blir nok spennende! hold oss oppdatert på notater og gode ideer som kommer da :)

  SvarSlett
 3. Off, stakkars deg! 30 timar uten vann e masse d! :p

  SvarSlett
 4. daamn, stakkar Angela :/

  kjekk notatbok og søøøt jente ! ps: gled deg te big bang theory!

  SvarSlett
 5. Else: Hehe, takk for "tilbudet", ska huska det te neste gong ;)
  (Yes, there will be more times!:P)

  Chri: Det ska eg gjør ;D..

  Charlotte: Takk for sympatien, det e jaffal lenge når du ikkje e forberedt på det.. :P

  Cathrine: Glede meg veldig!! :D

  SvarSlett
 6. Seriøst?! Vatn e eit must! :o

  Haha, jobbefreak. ^^

  SvarSlett
 7. It is!! Ö

  Ikkje jobbfreak - pengefreak! :D

  SvarSlett
 8. haha, skal sei deg eg hadde mangen priser, og tror Disturbed fekk ein.. huske ikkje ka.. men men..
  beste vokalist som er flink til å syte? no offence, men han klagde på publikum gjennom hele konserten :P

  SvarSlett
 9. Heh, eg kjem nok ikkje til å kunne konkurrere med nokon sine brunfargar i år. Slik det går når ein har kontorjobb 08.00-16.00, måndag til fredag.

  SvarSlett
 10. Eg komme nokk på besøk ein eller aen gång i sommar. Men eg e nå verdens styste bleikfisk (å eg har vore i spania) så fargen trenge du ikkje bekymra deg for :P

  SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.