søndag 28. juni 2009

Stegene vi tar

Vi tar mange steg gjennom livet. Forldre husker kanskje ditt første steg, og for meg er mitt største steg trolig at jeg valgte å gå på medier og kommunikasjon i tre år. Pga. dette ville jeg studere videre på Noroff og derfor flytte til Bergen og etter mange drømmer, søknader og visningsturer til byen var jeg plutselig her. En dag hadde jeg tatt et nytt steg og flyttet fra alt og alle. Jeg var så og si alene i en ny by hvor alt fungerte annerledes enn jeg var vant til. Det neste steget i livet mitt blir NKF som jeg valgte over Noroff. Hva skjer etterpå? Jeg kommer nok til å jobbe, men hva med drømmen om å bli grafisk designer på heltid? Hvor går veien videre? Når jeg er voksen, gift og har mange barn, kommer jeg da til å huske tiden jeg bodde i den turkise hybelen på Danmarksplass? Hvem blir mannen og hvor bor jeg? Har jeg blitt som Julie en gang spådde; narkoman, eller er jeg så vellykket som jeg håper jeg blir? Det er mange spørsmål og tiden får heller vise hva som skjer. Akkuratt nå tar jeg mine små steg gjennom sommerferien iført utslitte russesko hvor teksten som Christine tysjet på 24. april nesten er borte.
Lykke til videre!

9 kommentarer:

 1. å det blir løye å se om noen år kor me e komt te i livet! Se tilbake på gamle blogger, le av kos me va då kanskje? Savna det bekymringsløse tenåringslivet ? blir rart!

  SvarSlett
 2. Mhm, blir dødsrart.. :P Akkuratt som å lesa på gamle piczo websider og sånn.. xD HAHA!

  SvarSlett
 3. Det er så skummelt å ikke vite hva som kommer til å komme :o

  Jaa, håvard, og tollak:D<3 Og ikke miinst siggi og magne john ;D

  SvarSlett
 4. hahah off håpe eg aldri finne mine gamle piczosider igjen :D

  SvarSlett
 5. Kristin: Det va Jahn Mogne.. xD HAHAHAHA!!

  Cathrine: Trur eg har linka te mine her..? XD

  SvarSlett
 6. SV: Skal jobbe som fylkessekretær i Rogaland Unge Høyre til neste år, hva med deg?

  Spania! Heldige deg:) Hvem drar du med?

  SvarSlett
 7. Du får ver så god verte ein designar! (Vel, det er sjølvsagt opp til deg kva du gjer med livet ditt, men du har så stort talent!) Kan ikkje du, Kristin og Simon starte firma i lag? :D

  SvarSlett
 8. Du veet. Ta stegene som de kommer. Om du skal planlegge de blir du bare sliten og lei. :D

  SvarSlett
 9. Det er rart det der. Noen har bestemt seg for lenge siden, og VET hva de kommer til å bli. Andre, som meg, aner ikke hvor de kommer til å ende opp. Forhåpentligvis gjør stegene vi tar oss til bedre mennesker.

  SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.