tirsdag 18. desember 2007

Potential Break Up

Midt i rydding av huset kl. kvart på 2 om natten ser jeg en musikkvideo på Mtv. Natasha Bedingfield sang "Soulmate". Ekstremt skjønn sang om jeg får si det selv? Denne sangen får meg til å tenke på små øyblikk som jeg liker. Disse øyeblikkene får meg til å smile. Dette har skjedd i hodet mitt i en del i det siste. Så hvis jeg sitter og smiler for meg selv, kan det være derfor.

Nå kom en litt OK sang her også. Den er "FRESH". ALY & AJ synger "Potential break up song", faktisk. Og nå kom Sichelle og "Fuck deg". Tror de som styrer Don't stop the music på Mtv i kveld har litt kjærlighetssorg..?

Når det gjelder skole har jeg blitt en dagen-før-elev. Slik som begynner på alt de skal dagen før deadline. Ikke bra! Nei nå må jeg rydde videre. PTF fremføring i morgen også. (Måtte nevne dette siden alle andre gjør det xD)...

God natt :)
*smile drømmanes*12 kommentarer:

 1. Lykke t :) Sverre sa eg ikkje konne få toppkarakter siden eg bare har jobd di 2 siste ukene for d e nå eg har fonne ut ka eg sko jørr. har hatt noe aent men har kje fått d t. men tror kanskje eg får 5 allikavel da, siden Anne Marie e så gla i meg. Hihi!

  SvarSlett
 2. Takk det samma! Du klare det nok du vettu! ;D

  SvarSlett
 3. Det må ha gått bra :) ?
  'CUZ OFFIC RULES <3 !

  SvarSlett
 4. Angela:

  En strålende presentasjon som viser at du har høy måloppnåelse. En ”idolbeskrivelse” ville vel kanskje vært: ”Du gav oss gåsehud”.

  Karakter: 6

  SvarSlett
 5. (Morosam tilbakemelding, forresten. :P)

  SvarSlett
 6. NJa du vett.. ;) Ja de va kje fullt så morsomme mens eg hadde foredraget da! :/:P

  SvarSlett
 7. Eg er veldig glad i Sverre, men eg var letta då han ikkje var der då gruppa eg er på hadde framføring. Han kan vere så streng...

  SvarSlett
 8. Aah, eg forstår! Hvis du nogen gong har opplevd Frode så ska eg lova deg at det kan han O !.. :P

  SvarSlett
 9. Tvilar ikkje. :P


  Eg har skrive blogginnlegg i dag, forresten.

  SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.