onsdag 9. november 2011

Drøm

Det er litt travelt her i marinaen for tiden. Vi hadde vår første hand up i Final Major Project på tirsdag, den neste er i Professional Context om to uker og den siste i Visual Communication Research om tre uker, dermed har jeg en del arbeid å gjøre. Jeg fikk lov å bytte oppgave i ProfCon og har nå to uker på å gjøre seks ukers arbeid, blogging er derfor litt mindre prioritert.

For å underholde dere i mellomtiden, har jeg puttet sammen en Spotify- spilleliste med litt av musikken jeg digger for tiden. Når jeg hører på musikken hører jeg album for album, men dette er bare en liten smakebit med et par sanger. Jeg anbefaler VIRKELIG albumet Drøm av Tôg, det er bare helt utrolig vakkert. Kos dere i høstværet med deilig musikk og et glass med noe sprudlende i!

Klikk på bildet for å åpne spillelisten.

5 kommentarer:

 1. Skal sette meg ned med spillelisten din og tenke at jeg hører den sammen med deg <3 Stå på vennen, du er utrolig flink ! Er super stolt av deg og alt du utretter !
  XOXO

  SvarSlett
 2. Lukke til med alt arbeidet du skal få unnagjort! :) Eg høyrer på Jack Johnson sitt nye julealbum for augeblikket. Litt tidleg, men det er veldig fint.

  SvarSlett
 3. Travle tider i Whalehouse ja! Fortiden hører jeg endel på Ed Sheeran, litt klisje, men chill musikk :)

  SvarSlett
 4. Anonym: Så utrolig koslig kommentar, elsker at jeg har slike hemmelige venner et sted i verden! xD

  (Har en viss anelse om hvem det er.. :P)

  Poirot: JULealbum, ja ja, slik går det. Send julebrus hit vel! Neida. :P

  Anja: Aldri hørt, kanskje jeg skal sjekke det ut? :)

  SvarSlett
 5. Det var eit eksklusivt preview av plata som ikkje har kome ut enno, eg falt for freistinga. :P Var eigentleg ikkje så veldig julete, berre veldig koseleg. :)

  SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.