lørdag 20. august 2011

Based on a true story

Ohno! Innlegg nummer 501 på denne bloggen og jeg har glemt å feire 500. But but, it's not only only.

Jeg er tilbake fra en tur til Soton, klar for å ikke gjøre en dritt og samtidig gjøre klart alt av papirarbeid og designprosjekter før jeg sier takk og farvel.. Leilighet er i boks, jeg har tatt farvelrunden i Haugesund og jeg har vært på Øyafestivalen. Så da blir det Kaizers i kveld, for femte og siste gang i år (ellevte til sammen, just bragging) før jeg logger av det virkelige liv og endelig logger på macen  igjen! Jeg skal designe til fingrene blør, redigere til øynene svir og fylle ut så mange skjema jeg bare kan orke de neste ukene. Opprinnelig flytter vi 12. september, men siden drømmepenthouset ikke var ledig før 20. / 21. må vi kanskje fly den 18. istedet.


For de som ønsker "one last goodbye" (leses med dramatisk tonéfall) har jeg mange filmer jeg ønsker å se på kino og en liter Absolut som må drikkes opp! Fred ut for nå.


7 kommentarer:

 1. Du kan gjerna sjenka Absolut oppi to glass av krystall t meg!
  Sneiks vel uansett neste uka! :D

  SvarSlett
 2. akarlsen: Så lenge du har glassene har eg Absoluten! :D

  mariel: Fint om du kontakte sekretæren min og avtale møtetid og sted.

  SvarSlett
 3. Hvor lenge skal du bo der da? o.O

  SvarSlett
 4. Else: I alle fall ett år ;)

  SvarSlett
 5. SV: E jo kje blogg.no som velge kass reklame som komme opp, e jo google som sette opp reklamane ette ka en blogge om osv for treffa det som passe bloggen liksom ;P

  SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.