mandag 11. april 2011

Kontroll på kontinentet

Ryktene tilsier at enda en uke har gått siden forrige blogginnlegg... Forrige uke gitt i ett sett med mye skole, jobbing, bursdager og ikke minst planlegging av NKF- dagen. I helgen var jeg i Oslo sammen med gamle venninner og en stk. kjæreste. Anledningen var selvfølgelig 10års jubileumet til Kaizers Orchestra og storslagen konsert i Oslo Spektrum. Dessverre får man ikke lov å ta med speilrefleks inn på konserten og bildene fra iPhonen er heller ikke til å skryte av, så har ikke noe foto å dele med dere, men når dvd-en fra konserten kommer ut skal dere heller få komme på visning av den.. :P

Legger istedet med denne videoen av Kontroll på kontinentet og legger meg selv i sengen. I morgen er det tid for NKF- dag, så trenger mye energi!

- Dåkke vett ka som står i testamentet.

4 kommentarer:

 1. Lukke til med NKF-dagen! Skulle meir enn gjerne ha vore på konserten, men det vart for mange utgifter. August, derimot! :D

  SvarSlett
 2. Håper du hadde det helt herlig i Oslo! :) Skulle gjerne vært på den konserten selv faktisk, men det får bli en annen gang. Masse lykke til med NKF-dagen, skal innrømme at jeg ikke helt vet hva det er men det virker jo som det ligger en del planlegging bak! Så håper det blir veldig bra :)

  Svar: Hehe, hører hva du sier :) Men er flere grunner til at jeg helst ikke vil ha Mac, blant annet gir Microsoft over 90% av fortjenesten sin til uhjelp og hjelp til de fattige, mens Apple gir omtrent ingenting selv om de håver inn penger. Liker også bare Windows godt i forhold til hvordan oppsett de brukes osv. :) Hehe. Syntes den øverste jeg har funnet er minst like fin på design, men den skiller seg litt mer ut! Vet også om flere som har hatt problem med Mac’ene sine så det føler jeg går opp i opp, mange som har problemer med pc’er også men det er veldig mye fordi de kjøper for billig i utgangspunktet. De som kjøper litt dyrere har såvidt jeg har fått med meg ikke mange problemer. Men dette er jo bare min personlige mening da, vet mange elsker Apple :) Hehe. Har jo en iPad selv så er ikke sånn at jeg er imot alt med Apple i det hele tatt, men har bare mer lyst på en pc enn Mac egentlig. Føler Mac var veldig overlegen for noen år siden, men tror ikke det er sånn nå lenger.

  SvarSlett
 3. Skulle ønske jeg hadde vært på den konserten, altså. Jaja, håper du koste deg. Kaizers for alltid. <3

  SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.