mandag 4. april 2011

Behance & RockMelt

Et fantastisk sted å finne inspirasjon er på Behance Network. Her kan man møte på alt fra fantastiske illustrasjoner til arkitektur, videre til foto og mange andre kreative fagområder. I forbindelse med at jeg arbeider med portfolioen min til SSU i disse dager, har jeg også oppdatert min profil på Behance, og denne kan dere jo alltids sjekke ut! Adressen er passe enkel å huske www.be.net/angelaschroder, og siden oppdateres kontinuerlig.Foruten dette har jeg også testet en ny nettleser, RockMelt. Den samler ALT du ønsker i en enkelt leser, noe som både kan være praktisk og forstyrrende. Det fungerer slik at i toppen har du de vanlige fanene, bokmerker osv. På venstre side ligger Facebook- chatten, som er styrken til nettleseren. Man trenger ikke engang å ha Facebook åpent, og chatten kommer opp som små vinduer - for min del ville jeg gjerne hatt alle chattene i ett vindu med faner her også, ellers blir det så utrolig mange ruter å holde styr på. På høyre siden ligger en slags "feed" hvor man kan legge inn sider man ønsker å få informasjon fra, som f.eks. Facebook, Twitter og Blogger. Dette synes jeg er litt unødvendig da jeg har egne apps på macen for disse tingene uansett og det stjeler lett oppmerksomheten fra det man egentlig skulle på internett for å gjøre. Nettleseren har også andre positive sider, og jeg anbefaler dere å teste det ut i alle fall. Jeg tror det kan være noe i dette for folk med PC da alt bare er rot der uansett.. xDIkke glem Behance da folkens!

4 kommentarer:

 1. Behance: *like*

  RockMelt e ein sosial Google Chrome. Eg likte an ikkje, fordi eg ikkje vil ha noen forsyrrandes elementer. Eg vil se internett når eg e på internett xD
  Også har eg ikkje fatta dei forskjellige appane t Macen. Tar jo bare opp plass både på pcen og i docken :P (Dessuten kan ein både i Firefox og Chrome festa sider ein bruke mye fast som app tabs/minitabs øverst t venstre)

  Blei mye detta xD

  SvarSlett
 2. btw, har du sjekka ut detta?: http://oluffen.blogspot.com/view/mosaic :D

  SvarSlett
 3. Eg er evig forelska i Google Chrome og trur eg kjem til å halde meg til det, men det verka stilig. :) Har du besøkt sida Today & Tomorrow? Dei legg ut utruleg mykje kult.

  SvarSlett
 4. Haha, nei holder meg til Safari og app-ene mine jeg.. :) Mye enklere! OOUH, det var kult med mosaic osv. ^^

  Skal sjekke ut T&T, tusen takk for tips! :D

  SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.