søndag 27. mars 2011

Hemsedalfilmen yeah!


Dagene blir ofte annerledes enn planlagt, og det er i slike situasjoner at man får litt ekstra tid å ta av. Som for eksempel i går, da jeg kom på jobb kl. 09, men ingen andre var der og døren var låst. Da jeg enda ikke hadde fått tak i noen av kollegaene mine klokka 10, tok jeg turen hjem igjen og hadde plutselig en hel lørdag å slå ihjel. Planen var å jobbe for å så komme hjem og være sliten, se på Friends og sovne. I tillegg hadde jeg oppfordret Brian til å komme seg litt ut innimellom, et råd han fulgte i går.

Formiddagen gikk til en spasertur inn til sentrum, som bare tok en time når vi gikk veldig sakte! Det var svært gode nyheter for min del som tidligere har brukt 1,5t rask gange. Da jeg ble alene på kvelden bestemte jeg meg for å redigere filmen fra Hemsedalturen. Jeg satt i mange timer, sorterte og klippet før endelig filmen var ferdig. Den stod på i 3,5 timer for å laste opp.. I dag tidlig fant jeg småting jeg ville endre på, og måtte laste filmen opp på internett på ny. Den har stått på opplasting i et par timer nå, og kommet til 53%.

Som dere sikkert legger merke til, har jeg endret littegrann på designet. Det er jo samme gamle så og si, men jeg ville ha lysere design nå som det nærmer seg sommer. I tillegg er det større plass til innleggene og bilder, da den ene sidespalten er borte. Like / dislike?

Det tok bare 5 timer, men nå er Hemsedalfilmen ute, enjoy mens jeg tar meg en tur bort fra macen. 

5 kommentarer:

 1. Liker det nye designet svært godt! Fine farger! Du er flink:)

  SvarSlett
 2. Like det nya designet! Mye enklare å lesa, får så lett vondt i øynene av å lesa kvitt på svart :P

  SvarSlett
 3. nytt design = *like*

  SvarSlett
 4. Bra dåkke likte det! :D Merke eg e fornøyd sjøl og.

  SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.