fredag 25. mars 2011

Friday is here! :D


De siste dagene har vært helt fantastiske. Ikke for å overdrive, men jeg blir så glad når hverdagen er enkel men timeplanen allikevel blir fylt. Så jeg har svømt på Studentsenteret med Anja og endelig fått besøke Yvonne på Melkeplassen, jeg har startet på søknaden til England - nærmere bestemt Southampton Solent University (SSU) og jeg har vært på spasertur om kvelden.
Når det kommer til skole og NKF- dagen, får jeg så mange idéer på en gang at jeg trenger en notatbok med meg over alt, spesielt i dusjen.. Tema 23 som vi fikk utdelt i går heter Workshop - Kreative metoder. I denne anledning fikk vi i dag en oppgave å designe 100- lappen på ny og hente inspirasjon fra et hefte vi fikk utdelt. På slutten av økten skulle en vinner kåres, og det ble ingen ringere enn «yours truly». Jeg er så glad, og jeg vant en sjokolade! :D  Kan dere klandre meg for at jeg hele tiden smiler eller?
I morgen skal jeg tilbake på jobb, der har jeg ikke vært siden 1. mars. Gjerne ønsk meg lykke til med det, så skal jeg sende mange flotte ord og tanker til dere via Twitter og Instagram

5 kommentarer:

 1. haha, skjønnas. missu ! <3

  SvarSlett
 2. Awh, gratulerer med sjokoladen! Korleis såg det nye designet ut?

  SvarSlett
 3. Takk :P
  Hvis du ser på bildet så er skisseboken min rett over sjokoladen. Hundrelappen mest inn mot midten vant, og du ser noe av inspirasjonen i heftet ved siden av.

  SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.