fredag 16. juli 2010

Sommerdag med såpebobler


På onsdag hadde
jeg fri fra jobb, og alle mine fridager bruker jeg til noe spennende (søndager teller selvfølgelig ikke, den dagen er laget for å ikke gjøre noe som helst). Det første jeg gjorde var å møte Maya og se hennes utrolig fine leilighet. Jeg hadde med gave til henne for hun hadde nettopp bursdag. Vi kjøpte mango, men visste ikke helt hvordan vi skulle spise den. Etterpå blåste vi store såpebobler og snakket om alt og ingenting. Da jeg skulle videre reiste jeg med bybanen for første gang.

Jeg ankom sentrum kort tid senere for å handle enda en bursdagsgave, men jeg syntes jeg måtte stikke innom Vero Moda / Only først. Jeg brukte 630 kr på en veske, en genser, en tights og fire bukser. Og dermed bestemte jeg meg for å forlate åstedet og komme meg hjem, her var det farlig å være! Hjemme ventet internett-regningen sammen med sine to gode kompiser NRK lisensen og strømregningen. Siden sola steikte nok til at jeg kunne ligge i bikini på plenen og lese Harry Potter, gjorde jeg dette istedet for å bekymre meg over alle pengene som forsvant på en dag. (Den siste HP boken leste jeg forresten ut i går, jeg må lese alle bøkene mange ganger til!)

Utpå kvelden fikk jeg lage middag. Jeg lager aldri middag, Brian gjør det som regel slik at den er klar når jeg kommer hjem fra jobb. Tror han liker det. De som kjenner meg vet at jeg ikke bør røre noe som helst i nærheten av matlaging, men det gikk fint for denne gang. Enkel rett for en komplisert jente. Dagen ble rundet av med litt Sex And The City på skjermen før jeg sa god natt og stod opp til en ny arbeidsdag.

7 kommentarer:

 1. Var kjempekos å ha deg på besøk, og gaven var helt NYDELIG. Jeg ble kjempeglad!!! Håper på nytt besøk om ikke så lenge. Og! Harry potter!!!! <3<3<3

  SvarSlett
 2. hørtes ut som en fin dag :D ELSKER såpebobler. luvv

  SvarSlett
 3. Jeg savner sånne dager! Det går ikke ann å ha sånne dager i haugesund, eller uten deg.
  Det så super gøy ut og lage såpebobbler! elsk!
  Og du fikk veldig mye klær for pengene.. pliis show!

  SvarSlett
 4. og forresten, jeg skal vise deg hvordan man spiser mango en gang ;)

  SvarSlett
 5. takk!:)
  det er alltid spennede å vente på analoge bilder^^

  SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.