tirsdag 20. juli 2010

Let it rain on me

Av og til har man lyst å dele. Utrolig mange deler livet sitt, meningene sine og ideene sine på blogger. Jeg derimot, har ikke så mye å dele lenger. Jeg driver frem og tilbake og bruker det meste av tiden min på jobb nå om sommeren, og jeg liker det silk. Ellers har jeg egentlig et svært lite spennende liv. Hver eneste dag er den samme hvor jeg står opp, drikker kaffe og tusler til bussen i regnvær. Når jeg kommer hjem utpå kvelden er det ikke så mye å ta seg til, for jeg skal jo tidlig opp neste dag. Og dermed blir det ofte slik at jeg spiser middag, ser litt på en eller annen TV-serie og organiserer eller rydder og vasker litt. Hver eneste dag er den samme.

Jeg har ikke peiling på hva jeg skal bruke denne bloggen til lenger og mine to lesere snakker jeg med omtrent hver dag uansett. Mange ganger har jeg tenkt på å legge ned, fjerne oluffen fra denne uendelige listen med blogger. Det finnes så mye annet å fokusere på, bedre tidsbruk. Jeg har blant annet lest hele to bøker i løpet av ferien, jeg som pleier å lese to bøker i året. Det er mye jeg vil gjøre, mye jeg vil klare og så mye å være engasjert i. Har satt meg et mål om å begynne å spille basketball igjen, må bare trene opp formen igjen for å komme med på noe lag... Uansett, dere skjønner poenget? Denne bloggen tar for tiden opp litt for mye unødvendig plass på internett, og det eneste jeg har lyst til å skrive er "Jeg gir opp."

12 kommentarer:

 1. No! Don't give opp. Jeg elsker bloggen din! Du gir meg masse inspirasjon, du skriver bra og du gir meg ny bloggenergi!
  Jeg håper virkelig du ikke gir opp, men det er fullt lov å ta en pause. Blogging skal være kjekt, og du skal gjøre det fordi du selv har lyst og tid. Jeg kommer iallefall ikke til å slutte å lese bloggen din, om du så tar pause eller slutter helt. Jeg vet at det finnes masse gullkorn her, og de kommer jeg til å finne fram når jeg trenger de!
  Klem fra fast leser;)

  SvarSlett
 2. Neeeeiii, ikke legg den ned! Jeg liker å se hva du gjør og sånt på skolen. Bare la den være hvis du ikke vil skrive, men behold den til å skrive sånn once in a while!

  Jeg har den hvertfall på bloglovin uansett.

  SvarSlett
 3. FY SKAM!!!
  Har tenkt det samme selv da, flere ganger, men så er det så fint å ha et sted å legge ut ting om jeg må få noe ut så jeg dropper det.

  SvarSlett
 4. René sa det! Men sånn på en annen måte. Du trenger ikke la bloggen styre livet ditt, bare la livet ditt styre bloggen. Om du har noe å skrive, så skriver du - om ikke, FUCK IT! (Jeg snakker jo med deg uansett, haha xD) Blogging skal jo være gøy, ikke en prioritering, bare gøy.

  <3

  SvarSlett
 5. Ikke legg ned bloggen din, elsker den. Elsker alt du skriver, uansett om du skriver om når du pusset tennene dine eller om når du har opplevd noe utrolig spennede så er det alltid gøy å lese. Sjekker mange ganger til dagen om du har blogget eller ikke. Humøret blir alltid litt bedre når du har !

  SvarSlett
 6. Please dont give up! Du er så flink å kommentere på bloggen miiin :-) Dessuten liker eg å sjekke ut sida di når eg surfer rundt. Du trenger jo ikkje vere super aktiv.

  SvarSlett
 7. Håpe ikkje du slutte å blogga, eg lese hvert innlegg.

  SvarSlett
 8. Eg les når du skriv og synest det er koseleg å sjå kva du driv på med, og det er så kjekt når du til dømes legg ut bilete av prosjekt frå skulen, så eg kjem nok til å sakne det om du sluttar. <3

  SvarSlett
 9. eg vett det, men eg hadde cappechino o oppi elller noe tehe ;D
  ja eg vett at bildene e dårlig kvalitet så eg har nå ønska meg kamera i alle år tehe :D

  SvarSlett
 10. man behøver jo ikke oppdatere hele tiden, bare når man føler for det. livet ditt ligner mye på mitt liv btwww, tror det er derfor blogginspirasjonen er bortevekk. men det er det fine med blogger: de er der alltid når du vil skrive igjen.

  SvarSlett
 11. Ikke slett bloggen! Det er plenty av plass på det store internett. :)

  det er ingen her som klandrer deg når du ikke oppdaterer, og du har mer enn to lesere altså :D

  som vutarie sier; bloggen er der alltid når du vil skrive igjen.

  SvarSlett
 12. Jeg tenker at det viktigste er at du gjør det som er riktig for deg! Man skal jo blogge for sin egen del, og om bloggen ikke gir deg noen ting er det kanskje ikke så mye vits mer. Men håper du finner ut av det søta! :) Selv gir jeg meg med bloggingen nå, føler jeg trenger å bruke energien på andre ting. Men som sagt, gjør det som er riktig for DEG! :)

  SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.