søndag 4. juli 2010

Hove: MUSIKKEN

Slik så Hovefestivalen ut for meg og Amanda (= vi). Vi hadde bare med ett kamera, så jeg har enda ikke fått bildene, dessverre.


Alexisonfire var det første bandet vi hørte på Hove da vi endelig fikk slått opp teltet. Ellie Goulding hadde fantastisk stemme, Paramore leverte gamle sanger mens Muse var bandet jeg kjøpte genser av. På onsdagen startet dagen med Urørt bandet I See Horses og etterpå hørte vi på forfatterne Håvard Rem og Tore Renberg. Utpå kvelden så vi Two Door Cinema Club, mens jeg sovnet under Kråkesølv konserten. Jeg mistet Amanda da hun så F

lorence + The Machine, så jeg brukte denne timen på oppdage britiske Gallows som spilte musikk av min sjanger. Them Crooked Vultures var bare helt fantastisk! Hør dem selv. Solen gikk ned, og solen kom tilbake opp igjen og det var tid for en smakebit av Lars Vaular på Campingscenen. Atreyu overrasket positivt, under As I Lay Dying oppstod slosskamp og jeg kan ikke påstå at jeg ble angrepet av Massive Attack. (Ha-ha...) Siste dag på Hovefestivalen var det tid for å se enda et Urørt band; Forza. Jeg sovnet etterpå, men ble vekket av Eivind Buene, Bård Torgersen og Knut Nærum, som selvfølgelig spredde solskinn til hele festivalen. For å oppleve alt festivalen hadde å by på gikk vi på kinoteateret og så inspirerende Eloquent Vandals, en film om gatekunst. På scenen med Lars Vaular og en annen dude som rappet stod 5 andre gutter i bakgrunnen, som ikke gjorde annet enn nettopp det. Vampire Weekend fikk hele Tromøya til å danse. Arcade Fire spilte bra de også, men har ikke havnet på spillelista mi for å si det sånn. The big finish var Pendulum. Herregud, jeg får frysninger av å tenke på den helt utrolige konserten de spilte! Jeg har aldri hørt på dem før, men jeg skal seriøst KJØPE albumet deres.


Hør minispillelista mi som består av de 6 beste bandene jeg fikk hørt for første gang under festivalen. (Pluss Lars Vaular sin Solbriller På, fordi den sprer god stemning).

Hovefestivalen - høydepunkter


9 kommentarer:

 1. Jepp :D Han leste fra ein ny "roman". Veldig morsomt. OG me satt så og sei heilt frammerst. Jippi! Trur du hadde elska det!

  SvarSlett
 2. Høres ut som om du har kost deg! Og tusen takk for musikktips, skal sjekke de ut! Lengter alltid etter ny lyd i ørene!

  SvarSlett
 3. Vet ikke når de legger ut billetter, men tror det er litt før jul en gang :)

  Pendulum var helt sykt!

  SvarSlett
 4. Du har virkelig ein fin sommer du, Angela. Håper du koser deg masse! Eg savner deg, og eg savner resten av klassen...og eg gleder meg til august når skulen begynner :-)
  Klemklem og lots of love <3
  Yvi

  SvarSlett
 5. Pingvinliten: Null stress, må formidla buskapet u know :P

  René: Venta på bildene fra Amanda, ikkje dei som Hove legge ut ;)

  SvarSlett
 6. Pendulum e SINNSYKT bra! :D

  SvarSlett
 7. Pendulum konserten va så jævli awesome og :D du sko stått nede der med meg ;P

  SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.