onsdag 7. juli 2010

Hove: INNTRYKK & GrøfteCamp

Det skjedde så mye under Hovefestivalen og jeg vil dele noen av de beste øyeblikkene med dere. Det første var jo selvfølgelig at vi klarte å sette oss på feil tog! Herregud, vi skjønte ikke at vi skulle med toget til Oslo S, og vi skulle bytte tog på Nelaug som vi forvekslet med Nærbø. Da vi ikke fant plassene våre på toget skjønte vi at vi var på feil sted, men dørene ble lukket. Ekstremt heldig for oss så var toget til Oslo en halv time forsinket, så vi fikk byttet i Sandnes og det var ingen skade skjedd. Hadde allikevel en spøk gående på Facebook om at vi hadde reist til Ålesund og måtte reise tilbake til Arendal derfra.


Siden vi ankom på tirsdags kveld var det INGEN teltplasser igjen. Vi prøvde å sette teltet opp over alt, og etter en time med prøving og feiling fant vi en fin grøftekant hvor vi festet teltet i et tre og en stolpe. Vi lå heldigvis ganske sentralt og navnet ble altså GrøfteCamp.


Vi møtte generelt sett veldig mange mennesker, de fleste hyggelige mens omtrent 3 mennesker var ute etter bråk. Musikkopplevelsene var helt fantastiske i seg selv! Jeg er veldig glad for å oppdaget så mye ny musikk. Ang. musikk; jeg glemte å nevne Biffy Clyro i forrige innlegg. Også noen jeg aldri har hørt på, men som jeg nå TOTALT ELSKER!


På torsdagen fant vi ut at vi skulle ta oss en tur på stranda. Siden festivalområdet ikke åpnet før kl. 11 fant vi ut at vi skulle gå rundt. Etter å ha gått i en time og enda ikke funnet noe strand, gav vi opp. Jeg sjekket GPS-en på iPhonen og fant ut at vi hadde gått sinnsykt langt. Vi bestemte oss for å gå andre veien tilbake, men da fant vi stranda med en gang. Vi smurte oss inn i såpe og shampoo og «hoppet i havet». Egentlig var det langgrunt så vi gikk til vannet rakk oss til knærne og kastet oss under med hele kroppen. Her hadde vi med undervannskameraet fra Spaniaturen, så det blir noen spennede bilder derfra.


På tilbakeveien gikk vi innom Campingplassen som ikke tilhørte festivalen, og her var det endelig mulig å få tak i Cola! De solgte kun Pepsi på HELE festivalområdet og campingen... Da jeg spurte etter Cola og mannen bak disken sa at de hadde Pepsi, spurte jeg om å få betale med monopolpenger. It’s really not the same!


Egentlig vil jeg beskrive hvert eneste sekund av festivalen, men det blir for drøyt merker jeg. Alt var så fantastisk utrolig spennede. Jeg har kost meg kjempemye og lurer bare på hvem som blir med neste år? Fyflate, jeg er overhvelmet! :D

1 kommentar:

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.