søndag 6. juni 2010

Fabulous

Uken min har vært travel og interessant! Det har gått i mappestress hele uken, da jeg ikke hadde like god tid som forventet fordi jeg leverte på torsdag istedet for fredag. På kvelden var det også Tøm Tankene på skolen.
Grunnen til at jeg leverte mappen en dag før var at jeg ville jobbe tidlig på fredag, slik at jeg kunne rekke Sex and the City 2 premiere. Vi var syv jenter som drakk Cosmopolitan, var fabulous og laget vår egen quiz om serien. Kvelden var kjempekoslig!
(Foto & redigering SATC-bilde: Karina Grung)

Etter jobb på lørdag var jeg i park med venner fra Laksevåg som jeg ikke har sett siden siste skoledag på vgs. omtrent. Vi var en kjempe stor gjeng og bare hygget oss sammen hele kvelden.

I dag har det vært Brann kamp og jeg mener at de vant? Det var ikke akkuratt den beste dagen på jobb, men når Katarina (til høyre på SATC bildet) kjørte Brian og meg hjem og var litt på besøk ble dagen mye bedre.

I morgen har jeg helt fri! Marianne flytter inn for uken, jeg skal lage fiskeboller til Anja og skal på spinning med Thea, så jeg gleder meg kjempemye til morgendagen.

4 kommentarer:

 1. åå, så fine dere var. hvordan var filmen? :)

  SvarSlett
 2. Så koseleg!
  Var ganske fabulous på fredag eg/me òg, og både Hilde og eg hadde Cosmopolitans etter me hadde vore og sett filmen. :D

  SvarSlett
 3. Filmen var fantastisk, som forventa! :D

  Me hadde Cosmopolitans før filmen, men de va kje gode. Smakte rein sprit.. :/ Kossen lagte dåkke de? :P

  SvarSlett
 4. Awh. =/ Me hadde på TGI Friday's, dei hadde laga veldig mange Cosmopolitans den kvelden. :P Smakte greitt, men ikkje akkurat ein favoritt, må eg seie. Var gøy å drikke det, though, frå cocktailglas og alt slags. :)

  SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.