torsdag 10. juni 2010

Dear John

Jeg begynner å gråte av å bare se traileren til "Dear John", så når eg så boka i butikken i dag måtte jeg bare kjøpe den. Da jeg var i byen begynte jeg å lese og nå klarer jeg ikke å legge den fra meg. Jeg kjøpte den egentlig for å ha den med til Spania. Det er nemlig litt vanskelig å ta med boken jeg allerede leser; "Kontroll på kontinentet. Historia om Kaizers Orchestra" fordi den er kjempestor og veier omtrent like mye som macen  min. Siden jeg var med bokentusiasten selv, Christine, og vi gikk innom enda en bokhandel, så kjøpte jeg likegreit "Alice in Wonderland". Både "Dear John" og "Alice in Wonderland" er på engelsk, og jeg leser aldri engelske bøker. Grunnen til dette lyder som følger: "Hvorfor lese engelske bøker, når jeg kan lese dem på norsk?" Nå forstår jeg hvorfor. Det eneste jeg trenger nå er litt sol i morgen formiddag, slik at jeg kan ligge på plenen og lese før jeg skal på jobb.

Som alle andre er jeg ferdig på skolen og avsluttet året med ganske god karakter, om jeg får si det selv. Håper alle når sine mål og kan nyte sommeren med god samvittighet.

6 kommentarer:

 1. Hoho! Du er awesome! og kommer til å digge obskurheten i Alice. :D

  GOD TUR! <3

  SvarSlett
 2. eg har sett filmen, og eg må si at det kom noen tårer ned ja.. Har veldig lust å lese boka <3

  SvarSlett
 3. Hei Hei :) Liker bloggen din :D Titta gjennom en god del :) Nice!

  SvarSlett
 4. jeg prøver alltid å lese engelske bøker på engelsk, which is the best. og yay for å lese bøker i det hele tatt!

  SvarSlett
 5. Jippi for dåkke koslige! <3

  SvarSlett
 6. Fordi det er slik forfattaren meinte me skulle lese dei og, ja, det er berre best. xD Engelske bøker/bøker på originalspråket <3

  SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.