mandag 28. juni 2010

Avreise igjen

Da jeg reiste til Spania hadde jeg jobbet 40 timer. Når jeg er ferdig på jobb i dag har jeg omtrent 90 timer på samvittigheten. Helga på Stord var kjempegøy! Vi jobbet MYE og solgte enda mer. På slutten av siste vakt på søndagen kunne vi nesten ikke gå og det gjør enda vondt i halsen etter å ha brukt stemmen såpass mye.

Jeg kom hjem i går kveld og har pakket siden da. Selvfølgelig finner jeg ikke sekken jeg skal ha med på festivalen, så nå har jeg pakket i en bag. Tror ikke jeg får med meg alt i den, men når jeg tar ut One Piecen som jeg skal reise i får jeg i alle fall plass til skoene. Støvler får jeg bære utenom. Teltet også, når jeg tenker meg om...

Nå skal jeg jobbe litt, håper på å rekke Kystbussen kl. 20 slik at jeg kommer til Haugesund på et passende tidspunkt. I morgen tidlig er det avgårde til Hovefestivalen! Kommer nok ikke et innlegg før jeg er hjemme igjen. Også har jeg tatt med engangskamera, men jeg skal nok få knipset et par bilder med mobilen også. Er jo så digg med iOS4!

Ønsk meg god tur og lykke på reisen..? xD

Stordbilder:

3 kommentarer:

  1. d e jo bara funksjonane på på kameraet som blir bedre iOS4? Sjølve kameraet blir jo kje oppgradert liksom.

    Men have fun på Hove! :D

    SvarSlett
  2. Poirot: We will :D

    akarlsen: Jaja, selvfølgelig! Men det e jo mye lettare når det går så sinnsykt kjapt ;)

    SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.