fredag 7. mai 2010

Utslitt med stor U

De siste ukene har jeg jobbet fem og seks dager i uka, i tillegg til skolen, og derfor har jeg ikke gitt lyd fra meg. Jeg har ikke lagt ut de siste to temaoppgavene fordi jeg ikke hadde folderoppgaven da det var gruppeoppgave. Emballasjeoppgaven er jeg rett og slett flau over å ha laget. Den gikk sånn omtrent i dass, til tross for at jeg jobbet sinnsykt mye med den. Nå skal vi snart ha presentasjon igjen og oppgaven var å lage en etikett for enten olivenolje, rund ost eller vin. Som dere ser laget jeg en for olivenolje, og etiketten skal trykkes rett på flaska, så det grønne er flaskefargen.
(Bildet er lastet opp i 72 ppi, derfor dårlig kvalitet, men jeg sparer internett for arbeid.)

Vennligst kom med KRITIKK. Hva fungerer ikke og hvorfor? Jeg har fått minst veiledning på typografivalg, så gjerne fokuser på det. På forhånd takk!

Utenom dette leser jeg fortsatt deres blogger via iPhonen på bussen mellom skolen og jobb, og jeg skal jobbe på Zachen 17. mai fra 11 - 21, så gjerne kom innom og kjøp is. Ha en fin bloggtilværelse, sånn ellers!

7 kommentarer:

 1. jeg lover å komme innom zachen på 17.mai! hoho :p skremt nå? :p

  SvarSlett
 2. Regne med du har sett kossen køen ser ut den dagen, og forstår det hvis eg ikkje ser deg.. :P Koffår sko eg bli skremt? ;D

  SvarSlett
 3. WOW, den va awesome! Alt eg lage blir bare så .. flatt , hvis du skjønne! Men denna likte eg !
  Jaa, når det gjelde typografien.. Kjempefint, men kanskje litt liten kontrast mellom Cucina og det som står under? Kanskje en font med litt større seriffer på cucina, eller, eg DIGGA a-en på den fonten! Kanskje gjort cucina litt større eller det under litt mindre. ekstra jomfru olivenolje ble liksom litt for likt, de va ca like høye og tjukke og ikke så veldig forskjell på fonten.. Va bare der eg kunne pirke litt ;)

  du e FLINK<3

  SvarSlett
 4. fordi eg e "skummel", internett-folk e kje te å stola på :p
  viss da e kø så vett eg kje om eg orke.. haha :p

  SvarSlett
 5. Eg likte godt fonten på merkenamnet, gav det eit seriøst preg, samtidig som det snakka til tradisjon (som olivenolje er) utan å verte utdatert. Synest designet såg ut til å samsvare godt med produktet, og logoen var stilig. :)

  SvarSlett
 6. Kristin & Birte: TUSEN TAKK for svar! Ja det va A-en eg og digga, så eg brukte ein tykkere font med mer kraftige seriffer og lagte a-en sjøl. Fiksa og på str. forholdene mellom typo. Du e kjempeflink du og, Kristin! :D

  Else: Ka forvente du på 17. mai da? :P

  SvarSlett
 7. stilig! eneste jeg kommer på av kritikk er om detaljene blir litt for små kanskje?

  SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.