fredag 30. april 2010

One Piece -jump in!

Jeg har hatt dette innlegget på tuppen av fingrene en god stund nå. Jeg har tatt bilder og visst hva jeg skulle skrive, men tiden har ikke strukket helt til.
Har enda ikke funnet kameraledningen min, så viser illustrasjonsbilde i stedet...

Min julegave fra kjæresten min, Brian, ankom for en uke siden! Jeg fikk en One Piece av ham, noe jeg har visst siden jul. Den er todelt rosa og peach-farget, og den ble bestilt i desember 2009. Jeg har sendt utallige med mailer til One Piece hvor jeg blant annet ble låvet en gratis t-skjorte og siden vi har flyttet skulle de sende den til den nye adressen. Den gang ei! Det tok over 5 måneder før jeg fikk heldressen, jeg fikk ingen gratis t-skjorte og de sendte den til den gamle adressen. Det var heller ikke snakk om å gi noe beskjed om at de var tom for min modell, men da jeg sendte et par mailer fikk jeg tilbud om å velge en annen. Hvis jeg hadde hatt lyst på en annen, så hadde jeg bestilt en annen helt fra starten av. For å toppe kransekaka fikk jeg mail om å kåre dem som årets beste nettbutikk...

Jeg elsker heldressen min og har nærmest flyttet inn i den! Da denne ble bestilt var det kun mulig å bestille over internett, men nå selges de jo på hvert gatehjørne. Hadde jeg visst dette før hadde jeg droppet hele onepiece.no. Helt seriøst, dette er en advarsel!

7 kommentarer:

 1. moralen e: Ikkje kjøp onepiece! xD

  SvarSlett
 2. Min kjære lillebror fikk sin kjempefort! Tok bare 2 måneder eller noe !

  SvarSlett
 3. I reallyreallyreally don't like those onepieces.

  SvarSlett
 4. SV: I lippå, rett på siå av der eg hadde før. Noen millimeter i forskjell XP

  SvarSlett
 5. SV; jaa, prøvde med minuskler med det ble så rotete :p Eg fikk ikke lov å ha logoene i svart/hvitt :(

  SvarSlett
 6. akarlsen: JO! :D

  Kristin: WOW, det va SÅ mye bedre.. :P

  Poirot: Ikkje sjokkeranes akkuratt. :)

  Amanda: OKEI! :D

  Kristin: (Svarte på din blogg).

  SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.