onsdag 7. april 2010

Timeplanendringer??

Jeg hadde tenkt å skryte over hvor utrolig flinke Brian og jeg var som gikk opp og ned Fløien med flotte bilder, men så finner jeg ikke kameraledningen. Ikke det at jeg har lett så mye heller, men dere får lage bilder selv inne i hodene deres, selv om det krever litt mer av dere.
Så satt jeg her da og gjett om jeg så og si har lest ut "Visuell Identitet" av Bjørn Rybakken. Det blir årets første leste bok og jeg var klar for pensumsjekk. Klokka 08:12 troppet jeg opp på skolen med både ransel og matpakke, men da ingen var der og jeg sjekket kalenderen stod det at timen var flyttet til kl. 14.15. Jeg bevegde meg hjemover og sendte også hjem de jeg traff på veien. Plutselig fikk jeg meldinger fra folk i klassen om at det var både skole og lekseprøve og at det var en "feil" det som stod på its-learning. Det skal visstnok være i morgen i stedet..?

Er dette vanlig skolestart-etter-påsken-problemer eller? Nå fikk jeg akkuratt på øret at det var 8 stk som hadde møtt opp i dag... Hehe, om jeg får skrive det selv..? :P

Slik ser det ut i Biskopshavn for tiden:

6 kommentarer:

 1. Hørtes koselig ut, håper vi får se bilder en annen gang! :D Huff, så stress med sånn skolesurr. Er alltid så kjedelig å møte opp på skolen til feil tidspunkt, syntes jeg. Spesielt om man møter opp når man egentlig ikke skal være der, haha. Har ikke hatt noe sånn surr på min skole, hvert fall ikke som jeg kan komme på akkurat nå :) Lykke til med surret da, og med prøven, hørtes jo ut som om du kan det du skal! ^^

  SvarSlett
 2. Det pleier til vanlig å møte ca 8 stk til timene vi, heilt tragisk xD

  Men ja, pleie å bli litt timeplansurr etter ferier med nkf :p

  SvarSlett
 3. SV: Eg merka det sjøl og for litt siden. Vett kje heilt kossen eg ska fiksa det. Men I will try ;) Ganske kjipt egentlig.

  SvarSlett
 4. Skjedde ikkje noko slikt ved universitetet (me er så high class, veit du :P).

  SvarSlett
 5. meh, hater it's learning. vi hadde en lærer i MEIN som alltid bare postet på it's learning fem minutter før timen begynte når han ikke kom, og så måtte vi sitte der i 90 minutter når vi kunne sovet. BLAH.
  uansett, surrete! håper dere fikk orden på det, da? :P

  SvarSlett
 6. svar: da jeg fikk tilbake skatteoppgjøret mitt fant jeg ut at jeg faktisk hadde en del penger - bruker opp omtrent alt på å reise nå da. og jeg jobber bare deltid på jobben, så tror det skal gå greit. håper jeg i alle fall :P

  da jeg reiste i høst jobbet jeg ikke, ettersom kontrakten min gikk ut i slutten av september. jeg antar jeg har vært flink til å spare penger - kjøper veldig sjeldent klær og sånt.

  jeg burde sikkert spart alle pengene jeg har nå though og vært rik student eller noe, men jeg har funnet ut at man lever bare en gang, og når har jeg lyst, tid og penger så tenkte jeg "da bare gjør jeg det!". litt impulsivt da x)

  SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.