onsdag 24. mars 2010

So little time, so much to do...

Jeg er effektiv, men klarer ikke alt på en gang. Enten fokuserer jeg på skole, jobb, sosialt liv eller internettliv. Maks to om gangen, takk! For tiden går det i skole og jobb.

I morgen har vi presentasjon av folderen vår for Dada hårstudio, og folkene fra Dada skal være der. Vi har arbeidet med den i en måned og da jeg skulle legge den ut her, oppdaget jeg at jeg ikke engang har filen. Så den får komme en annen gang. Dagene mine er fortsatt stappfulle av hendelser og folk bør avtale med meg et par uker i forveien om noen skulle ønske litt av min verdifulle tid. :P

Leiligheten er ikke litt klar for innflytningsfest på lørdag engang, ingen bilder henger på veggen, vi har verken speil eller klesskap og mye av tingene våre er enda pakket ned. Skapene vi kjøpte feil får vi ikke byttet fordi vi ikke klarer å frakte dem til Ikea, ergo vi får heller ikke handlet noe av det vi mangler. Det meste er egentlig kaos her, og om jeg skulle få en halvtimes tid til avkobling så setter jeg på en episode av Friends og gjør litt husarbeid. (Vi har forresten fått OPPVASKEMASKIN!)

Klokka har blitt halv to, og det er det seneste jeg har vært våken en skoledag dette semesteret. Trenger søvn nå, må være opplagt til presentasjonen i morgen. Blir nok kanon!
I'll keep you posted.

11 kommentarer:

 1. haha :P
  Hvis du tilfelidgvis ska t Haugesund i påsken, så ska eg ha fest, og du/dokker e velkommen innom! :D Blir vel antakeligt neste helg. :)

  SvarSlett
 2. du har det travelt du :P
  skulle litt ønske jeg hadde det like travelt...

  SvarSlett
 3. Lenge siden eg stilte meg i "finne på noe køen" no :O

  SvarSlett
 4. lykke til søta:D
  husk å puste innimellom også!

  SvarSlett
 5. akarlsen: Takk for invitasjonen, men har kje noge å foreta meg i Hgsd i påsken så blir i Bergen. :)

  Pernille: Ja eg seie kje at eg vil bytta det ut! :P

  Stian: Hvis det e Nævdal så står du allerede på ventelista hos meg.. xD

  Christine: Puste kan man gjøre på bussen til og fra jobb.. :P

  SvarSlett
 6. Satsar på at presentasjonen gjekk som det skulle. :)
  (Bloggtittelen gav meg happy hour på TV Norge-flashback. xD)

  SvarSlett
 7. hvis du trykker på nanvnet så ser du hvem det må være ;)

  SvarSlett
 8. ah, høres slitsomt ut med flyttingen og skapene. men men, forhåpentligvis ordner det seg :D

  SvarSlett
 9. Poirot: Joda, presentasjonen gikk den.. Eg blei "utvalgt" til å snakka for gruppå og skalv som bare det. Men det va kjekt og eg trur kunden likte det mesta :)

  Stian: E kun ein som kan linka seg sjøl te deiligst.no og tro det e kult..

  Vutaire: Har i alle fall fått pusha meg til å gjøre ting best mulig her ;)

  SvarSlett
 10. Huff, hørtes stress ut! Du får huske å ta deg tid til å kose deg innimellom alt også da, selv om det er mye som skal falle på plass :) Håper presentasjonen din gikk kjempebra, og at dere får på plass ting i forhold til leiligheten ^^ Gleder meg sånn til jeg skal flytte i leilighet selv, men blir nok ikke helt enda da, i forhold til penger og alt. Uansett, lykke til med alt du må gjøre, og kos deg masse! :)

  Også vil jeg bare takke deg kjempemasse for støtten jeg fikk på bloggen min, både når jeg tok en liten pause og når jeg kom tilbake igjen! Det var så mange hyggelige ord og småtips i kommentarene dine, og det bare betyr så mye for meg at du bryr deg og at du støtter meg :) Så tusen tusen takk, det gjør meg så utrolig glad! Går heldigvis litt bedre igjen nå, så ser positivt på hvordan det skal bli fremover. Ting går heldigvis over, hvert fall om man jobber for det. Har hjulpet masse for meg og rydde og bytte ut litt ting på rommet mitt. Føler at det har vært så mange vanskelige perioder der og det hjelper å endre ting rundt meg litt. Som du skrev, orden både fysisk og psykisk. Jeg er i hvert fall på vei! Hehe :) Tusen takk for støtten din, virkelig. Det betyr så utrolig utrolig mye for meg!

  SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.