søndag 14. februar 2010

Biskopshavn


Jeg har ikke dysjet siden tirsdag, og nå er det søndag. Det kan nok bare tenkes hvordan jeg følte meg etter en dysj i dag. Akkuratt som de på den TV-serien med alle ungdommene som måtte leve som på 50-tallet og de ikke fikk spise sjokolade, og etter mange uker får de hver sin kvikk lunsj. Jeg tipper det er ganske samme følelsen som jeg har nå.

Nå har vi flyttet inn i den nye leiligheten i Biskopshavn, Ytre Sandviken, Bergen. Det har mildt sagt vært et eneste stort kaos. Som dere vet har vi til tider levd uten strøm og vann. Det var umulig å få tak i en varebil til flytting pga. at det var i en helg, men pappa fikser og leide en 9-seters Transit som han hentet på Flesland. Vi brukte 9 timer på selve flyttingen av ting, og da vi var ferdige var HELE stuen fylt opp av esker og bager, den store boden vi har var stappfull og i tillegg stod en del ting på soverommet og det kommende kontoret. Jeg har fått klar beskjed om å kaste MYE!
Så var det tid for en kjappis innom Ikea for å handle klesskap, siden vi ikke har det og en sånn stor Expedit hylle som ALLE har. Vi har dårlig tid, leter, finner, betaler og kjører igjen. Søndags morgen kommer og jeg vil sette sammen de nye skapene våre, men synes det er merkelig at de er så små... Fordi jeg har gått inn på Ikea.no, klikket på skap og funnet et fint skap som jeg ville ha. Da jeg kom på Ikea hentet jeg en flatpakke og reiste. Det viste seg selvfølgelig at vi har kjøpt to små skap som man skal henge på veggen på badet. De er 14cm brede og 96cm høye. Så nå har vi to skap som ikke passer noen steder i leiligheten.

8 kommentarer:

 1. Huff, så kjedelig det med skapene! Håper du får bytta dem til de riktige, da :) Høres utrolig gøy ut å flytte, selv om det er masse styr. Og leiligheten blir nok fin til slutt da, når dere får fikset alt :D Hadde vært gøy om du viste bilder til slutt! ^^

  Svar: Ja, det er jeg egentlig enig i. Bedre å planlegge noen bra noen :) Ååh tusen takk, så koselig å høre! :D

  SvarSlett
 2. Haha, Ikea e farligt hvis ikkje du passe på :P

  SvarSlett
 3. *dUsj! xD
  Får bytta skapene då :P

  SvarSlett
 4. Gratulerer med innflyttinga! Trur eg hadde fått fnatt etter langt færre dagar utan dusj.

  SvarSlett
 5. Monika: Ja kommer nok med bilder når alt er i orden. Gleder meg til det :D

  Valerie: I alle fall hvis du har det travelt.. :P

  akarlsen: Trodde faktisk at det gikk an å skrive dYsje, men der ser du at eg tok feil ja. :P

  Poirot: Ja det va lite deiligt! Nekta å gå ut i offentligheten.. xD Men me kokte jo vann og dysja på den måten da.. Får ver GRENSER :P

  SvarSlett
 6. Så bra at det kommer bilder, blir gøy å se! :D

  Svar: Tusen takk for langt svar med masse gode tips :) Det har vært til masse hjelp! Jeg skal sette meg litt i tenkeboksen, men går nok uansett over til å gjøre det på en litt annen måte når det gjelder å svare på kommentarer. Uansett, takk for tips og råd, jeg setter utrolig stor pris på det :)

  SvarSlett
 7. Men det kommer seg jo! :D

  SvarSlett
 8. hahah, det blir virrete når man holder på sånn. JAJA. håper du finner noe å bruke skapene til da, i alle fall :P
  og oooh, jeg digget å se på feriekolonien!

  SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.