lørdag 30. januar 2010

Lørdag


Det er LØRDAG. Det er lørdag og jeg har FRI. Hva GJØR folk som har FRI på LØRDAGER? Jeg skjekket litt i kalenderen, og jeg har ikke hatt fri på en lørdag på lenge. Så her sitter jeg og hva har jeg brukt dagen til?

Beklager bad resolution, print screen av kalenderen.


Jeg har sortert og kastet ting. Klippet fra hverandre paraplyer som er ødelagte, men som jeg liker mønsteret på. Jeg har prøvd å lage mat, men failet. Og derfor har jeg handlet for å lage maten en gang til, da failet jeg ikke like mye. På butikken kjøpte jeg bare dritt! Sjokolader i flertall, chips, Cola og kjeks. Jeg har sett to episoder av Lipstick Jungle, og i kveld skal jeg drikke vin sammen med kjæresten min. Da kan vi være et søtt par som drikker vin og koser oss. Kanskje vi til og med beveger oss mot byen og møter andre mennesker. Kanskje vi møter deg? xD

Hva pleier du å bruke lørdagen til? Jeg trenger gode tips i tilfelle dette skulle skje flere ganger...

7 kommentarer:

 1. SV: Står jo i menytingen når du går innpå xP Eg gidde ikkje laga ny header, faile bara og blir stygt -_- Vil ha det enkelt ei stond.

  SvarSlett
 2. SV: greit eg forstår ka du prøve å sei. Men eg gidde kj. Ingenting å henga seg opp i.

  SvarSlett
 3. Garageee!!
  Viss ikke, så er det kaffe med venner :)
  Håper du får en lørdag fri igjen snart!

  SvarSlett
 4. Eg bruke lørdagane mine t avslapping, evt. skolearbeid eller festing :P

  SvarSlett
 5. "Klippet fra hverandre paraplyer som er ødelagte, men som jeg liker mønsteret på." åå du e så søt<3

  Lørdager pleie vel å gå i litt jobbing, henge litt med venner på en kafé eller kikke litt på kjøpesenter eller noe :p Og så koselige kvelder med søte folk :)

  SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.