tirsdag 24. november 2009

DO NOT DISTURB

Da var jeg ferdig med innmaten til boken min. Tror jeg har nevnt at den handler om prostitusjon, og slik ser noen av sidene ut.
Jeg kommer til hjembyen på tordag og blir til mandag. Jeg er veldig åpen for henging med alle sammen. :)

5 kommentarer:

 1. Stiligt! :) For å ver konstruktiv: Eg syns det minte mer om et magasin eller noe i den duren. Også syns eg ikkje innside stod så godt t forsida og baksida :)

  Har dokke eksamen, rapportar eller avhandlingar som må skrivas på slutten av året, btw?
  Og kossen e egentlig ukeplanen dokkas? Mye "fri"/studietid? :P
  (E bara nysgjerrig :P )

  SvarSlett
 2. Tusen takk, eg og synes det ligne på et magasin, men me må setta det opp på den måten.. Og eg e enige i at det ikkje står direkte i stil te smussomslaget.

  Me har mappelevering kvart semester og ittepå har me ein mappesamtale. 4. semester har me eksamen med mappelevering, der me i tillegg får ein oppgave som skal framførast for sensor.

  Me har mye stuedagar ja. E som regel på skolen 6 timar på ein dag. Kan enten ha 1, 2 eller 3 økter og 1 økt = 2,5 timar. Studiedag omtrent 1 gong i ukå. Men me har hatt mye fri i det sista.. :P Skjønte du det? :)

  SvarSlett
 3. Åhh, nice:D Kjekt å få litt inspo når eg ikke e ferdig med min bokoppgave enda:p Men vet ikke het kor mye me får gjør inni, tror ikke me får ha bilder feks:S Men me ska lage en skjønnlitterær bok, og en diktbok, så kanskje eg kan slå meg litt mer løs inni diktbokå :D

  SvarSlett
 4. Åja, me ska ha faktabok me, som ska verr større enn A4 og ha minst 30% tekst. Så me ska liksom ha masse bilder då.. :P Litt omvendt av dåkke egentlig ;) Me får ikkje lov å setta opp teksten som ei skjønnlitterær bok liksom :p

  SvarSlett
 5. sv: akkurat no kunne eg ønska me fekk også billett til ekstrakonserten.. Me vurderer å bytta de ut.. Alle skal jo på ekstrakonserten!! haha

  SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.