torsdag 3. september 2009

Seng for to

Nå som jeg åpner PS og AI daglig igjen tenker jeg å oppgradere macen min til 4GB ram og 500GB harddisk. Så bruker jeg studielånet til studiene liksom. Selv om ukens pensum er noe jeg forlengst har spikret inn i hodet. JA; jeg kan sette navn på alle delene på en bokstav på under 5 min, og jeg kan faktisk bruke layers i Photoshop. Merkelig hva? Uansett spenstig oppgave vi har fått og den er ganske utfordrende. Resultatet vil sannsynligvis komme.


Mens jeg var
på jobb i dag ble en dobbelseng fraktet inn i Brian og meg sin hybel ved hjelp av Christine og hennes far. Vi har altså ommøblert litt og i natt skal vi sove i samme seng. Oh my gosh, dette blir bra! Vi har feiret med Cola, lapskaus og "The Big Bang Theory" som jeg har blitt totalt hekta på! Og i morgen skal både Brian og jeg bestille hver vår iPhone 3GS. Loving it! Det passet selvfølgelig veldig bra at mobilen som ikke har fungert siden jeg begynte å låne den av min søster (i mai) -den fikset seg selv i dag.. xD

6 kommentarer:

 1. Åååh, big bang theory<3<3<3 me sååg hele sesong 1 når me va på hyttetur med gjengen :p

  og 4gb e nok en god idé. Eg e inne på ideen om å kjøpe ny mac og :o:o Men eg kan jo ikke kvitte meg med rosita, men ja, nei vetkje.

  SvarSlett
 2. Så mobilen min virke ? Eller ikkje ? :P Hadde vært litt koslikt å konna bruka an igjen :P

  SvarSlett
 3. Gler meg til å sjå produktet av skuleoppgåva. :)

  SvarSlett
 4. Kristin: Loves it!!
  Ja tenke på å kjøpa ein iMac eg.. Men ikkje heeeilt endå da.. :P

  Amanda: Tja.. Det går an å hørra ka som blir sagt, men ellers e an heilt klikka.. :P

  Pernille: Ooouh!! :D

  Poirot: Tihi, håpe det blir bra.. :P

  Mia: Takk ;)

  SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.