torsdag 17. september 2009

Døde linjer


Akkuratt nå har jeg omtrent fire deadlines på mandag, så jeg jobber og jobber og lærer meg å være kreativ. For det er det de neste to årene handler om for meg: kreativitet og grafisk design. Og derfor ønsker jeg også å bruke bloggen som et sted hvor jeg kan utfolde meg og legge ut mine temaoppgaver gjennom årene. Til nå er jeg ganske "fornøyd" med skolen, utenom verktøykassen med mac hvor vi lærer basic PS og AI, noe som ofte går utover Twitter, min klagearena i disse timene. Tenker å kjøpe meg Classroom in a book til både PS og AI og bil ekstremt flink, siden resten av klassen er n00bs, men kan MYE om tegning og kunst.

Oppgavene jeg jobber med nå er logo for Haugalandsveggen, assosiasjonsoppgave som skal ende i 20 bilder av bokstaver satt sammen av ting og grovskissetegninger for EP og t-skjorte med Grotesk typografi i Art Deco stil. Jeg synes det er kjempe spennende, selv om jeg kan mye av det vi lærer i typo. Kan ha noe å gjøre med at jeg er litt overnormalt interessert i typografi..? Men i dag lærte vi faktisk om 7 formprinsipper, også kjent som komposisjonsprinsippene. LOL!

Utenom the kül skül har jeg trent Yoga for første gang i dag, og det bare MÅ jeg fortsette med! Helt utrolog deilig og spennende. Jeg holder også fortsatt på med burgerflipping ca. 4 dager i uken. Så mitt lille ønske om et nytt bloggdesign får vente.

5 kommentarer:

 1. xD eg blir drittsur hvis me må "lera" oss basics innen foto i England!

  SvarSlett
 2. Åh, jeg vil også begynne med Yoga...

  SvarSlett
 3. Oh, komposisjonsprinsipper har ikke me lert om :((((
  Wow, me har forskjellig oppgave på tema grotesk ! :o

  SvarSlett
 4. akarlsen: Men der e vel opptakskrav der? Eller noge?? :P

  Pernille: Join meg?! :D Det tar heilt av..:P

  Kristin: Staaakkar.. xD
  Ka e dåkkas oppgave? Våras e å laga EP cover og t-skjorte med design fra ein trekt stilperiode med ett ord.. ;)

  SvarSlett
 5. Oooh, yoga, så kult! :D
  Lukke til med alt du må få ferdig, har det ganske travelt eg òg, eigentleg.

  SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.