onsdag 10. juni 2009

Helle du så kan me gå og føysa?

Ja, jeg var ute på tur da jeg kom til to føyser (haugesundsk/karmøydialekt, andre ord: huske, disse e.l.) Selvfølgelig satte jeg meg ned og storkoste meg med iPluto og deilig russejakke på. Turgåere så litt rart på meg, men jeg føyste med stor fart og høy musikk og derfor brydde jeg meg ikke. Da jeg til slutt ble kvalm følte jeg meg gammel og fant ut at det var på tide å komme seg hjemover.

Da jeg trengte et lite friminutt fra intens eksamensjobbing i dag, ble Brian med meg og vi føyste mer. Føler dette er noe jeg kommer til å gjøre mye i sommer..? Vi plukket blomster til hverandre på veien hjem.

Min medieeksamen begynte i dag og jeg er i siste puljen. Oppgaven går ut på at jeg skal finne på et produkt som kan produseres av bambus, som også er 99% av det de utrydningstruede pandaene i Kina spiser. Jeg skal lage en markedsplan og deretter ett av medieproduktene som inngår i planen. Jeg har valgt å lage en reklameplakat om deilige bomullstruser med noen veldig spesielle egenskaper som jeg ikke røper her (men i følge THE INTERNETS så er dette beviste egenskaper).. WOW, sier bare jeg.. xD Jeg har begynt på markedsplanen og laget fire forskjellige plakater i dag. Produktet og planen skal leveres i morgen kl. 15, så er det presentasjonsarbeid frem til fredag morgen kl. 09.00.

Håper det har gått bra med resten av mediagjengen(e) på begge de tidligere skolene jeg har gått på! (Hei, Vardafjell! Heisann Åkjra!! :D)

Enjoy!

7 kommentarer:

 1. Åkra har eksamen imorgen btw.
  Jada, skal legge ut plakatene, men simon har de ser du.
  Føysing er gøy:D Awh, husker (hhehehehe huske) når meg og deg gikk tur i den engelsktimen. Da føysa me ;D

  SvarSlett
 2. Jaaa!! Det va kjekt, når me tok "emobildene".. xD

  Men glede meg te utlegging ja, blir awesome å sjå dåkkas prosjekt! :D:D

  SvarSlett
 3. Åkra hilser. :P
  Kos deg på Lax.

  SvarSlett
 4. Du må leggje ut plakatane når du er ferdig! :D
  Her går det fint, spent på kva fag eg kjem opp i til munnleg eksamen neste veke... Lukke til vidare med mediearbeidet!

  SvarSlett
 5. Haha, hørres bra ut. :-P

  Kjekt å føysa. Huske at eg sko prøva å ta fart på ei sånn "dekk-føysa". Språng og kasta meg øve, men eg fløy gjennom og tok magaplask på grusen. xD Lura på om eg svimte av o. xD

  Håpa me får sjå resultatet? :D

  SvarSlett
 6. Amanda: Kje lenge igjen på Lax nå da.. :P

  Poirot: Det kjeme, det kjeme ;D

  Hilde: Haha, dødsbra og stakkar på ein gong.. :P

  SvarSlett
 7. lykke til vennen;D eller skal eg kanskje heller spør kossen jekk det? <3<3

  SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.