fredag 19. juni 2009

Bak skyene er himmelen alltid blå

Deilig illustrasjonsbilde laget i Paint.. xD

Sorry for total utblåsning på blogg, men jeg var så sykt forbanna og alt det der. Gårsdagen ble bare verre og verre da jeg f.eks. brukte 1,5 time på å gå rundt på Minde, i delvis regn, for å lete etter huset til Maya og da jeg levert inn macen min sa eplemannen at de ikke kunne gjøre noe uten min kvittering. Da jeg kom hjem fra jobb, fortsatt ganske lei av alt sammen, var det et spennende brev til meg i posten. Tilbud om leiekontrakt, loftsleilighet i Bjørnsonsgate til den nette sum av 5000 i måneden + strøm. Jeg løp opp til Brian og spurte om han fortsatt ville bo her så YEAH vi flytter ikke!! :D Jeg var glad igjen og Brian løfter opp en gitar fra sofaen. GUITAR HERO METALLICA var in the house og jeg ble enda mer glad. Vi hadde også iskald Red Bull og Brian hadde handlet inn TO POSER med min favorittchips; Tortilla Cheese fra Maarud.

Jeg har også nådd målet mitt med å jobbe 100 timer denne måneden, så jeg regner med det blir enda litt mer enn det jeg hadde tenkt. Skal jeg gå for 200 timer eller skal jeg kanskje ikke det? xD


Apropos Red Bull: Mange påstår at det koster 25 - 30 kr, men jeg kjøper min for 18 kr på Kiwi. Jeg har også hørt at koffeininnholdet er halvert av det som er i de "originale", men nei - det er 32 mg pr. 100 mg. I vanlige energidrikker er det 13 - 15 mg, i Coca Cola er det 15 mg og i en kopp filterkaffe er det 50 - 60 mg. Anbefalt TRYGT koffeininntak pr. dag er 500 - 600 mg.


Min blogg handler ikke om regnbuer og sommerfugler, men hvis du lurer på hvilken dressing som passer best til kylling, hvilket krydder som smaker best til pomfri eller hvor lenge man kan oppbevare åpnet og uåpnet kaffe - da kan jeg svare deg!


Blogges! :D

12 kommentarer:

 1. Haha, awh, du er så søt!

  Du har 100 jobbtimar, eg har 100 bilete som eg no driv og overfører frå kameraet til dataen... MEN no i sommar"ferien" skal eg jobbe 40 timar i veka, så då kjem eg nok til å slå 100en din. :) (Men så har jo du gått på skule i tillegg. Herregud, er det mogleg? xD!)

  SvarSlett
 2. Flink du har vært til å jobbe da:) Og bra at dagen ble bedre!

  SvarSlett
 3. sv: da er mangen som skal speal på Hove! eg skrive bare ned dei eg skal sjå :p og eg skal bare sjå bra band :p haha

  SvarSlett
 4. Poirot: Haha, så sant så sant.. Ja bare tenk nå når det e heilt ferie og det kun blir jobb.. E kje satt opp lika mye nå da, men så va eg satt opp 90 timar på heile måneden og har jobba mer enn det på 2,5 uker liksom.. :P

  Mia: Håper din ble det også! :D

  Else: Ofc!! Gidde kje se bajsne band liksom.. :P

  SvarSlett
 5. Gruar meg til å byrje, eg. Berre fordi eg veit ikkje kvar noko ting er, og Kårstøanlegget er GIGANTISK! Er så redd for å gå meg vill og gjere feil og alt. Isj.
  Skal jobbe 40 timar i veka, eg, frå måndag av og ut juli. Vert eigentleg ikkje ferie før desember, fordi fyrste veka i august må gå til flytting, og så byrjar eg på universitetet veka etter det.

  SvarSlett
 6. sv: Eg veit ikkje heilt, eigentleg, men i fylgje pappa så er det noko datarelatert.

  Nei, ikkje enno. =/
  Ja, las det, kjempebra! :)

  SvarSlett
 7. sv: selfølgelig! er trossalt født i Haugesund og har fortsatt Haugesund Sparebank :p og da va av Haugesund Sparebank eg fekk gratis billett til Rock Fest i 2005 :D Good times ^^

  SvarSlett
 8. eg e kje haugesundar! :p
  eg e bømling :p haha.

  SvarSlett
 9. Så gøy at dere slipper å flytte;D Den leiligheten du har virker jo ganske purfect da:)
  Haha, du er så kul! Tror pappa skal få lese det om red bullen. For han kjefter alltid på øyvind når han drikker det.

  SvarSlett
 10. Jammen jammen.. var ikke du så sliten da? å så skal du jobber 100 timer mer! Angie angie angie.

  du er flink i hvertfall :)

  SvarSlett
 11. Der kom forrige kommentar på anonym fordi jeg kludret det til :P

  SvarSlett
 12. Else: HAHA!! xD (Ta deg ein kaffi og roa nervene..)

  Kristin: Kjefte han fordi det e dyrt liksom? :)
  Jeah, digg her og du har å komma på BESØK!!!

  Anonyme Pernille: Eg hadde jo fri ein dag da, også jobba eg dobbelt neste dag. xD Neida, ska kje jobba 200 timar e du galen? Tar det LITT med ro nå.. :P

  SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.