torsdag 18. juni 2009

En veldig, veldig sint Angela

Det klikker så jævlig for meg akkuratt nå, jeg er minst hundre ganger mer sint enn da jeg skrev innlegget på mandag. Så hvis du er i godt humør - IKKE les dette!

For det første har macen min DØDD! Igjen!! Forrige gang den gjorde det var det pga. at harddisken var "utslitt" og jeg fikk en ny en. Denne nye har jeg på en eller annen måte klart å fåkke den nye helt opp slik at også den døde for sånn ca. atten minutter siden. Heldigvis er Brian hjemme, så jeg låner hans PC right now.

Den forbanna årboken til russen kan bare brenne!!! Det går ikke an å redigere siden med hilsener fra rektor, presidenten og redaktøren. Det fungerte helt fint før, men ikke nå lengre. Siden er bare full av masse tekst som ikke passer inn i rutene og alt er helt klikket. Jeg har sendt supporthenvendelse til russ.no for LENGE siden om det, men de svarer ikke.
Også jobber jeg hele jævla tiden, og det er min egen feil. Hvis jeg først har fri en dag legger jeg ingen planer for dagen fordi jeg vil TRENE, SLAPPE AV og gjøre andre ting jeg har lovet (f.eks. årbok, russefilm til avslutningsfest på skolen osv). Så spør noen om jeg vil jobbe, og så lenge jeg ikke føler jeg har en grunn til å si nei - så sier jeg ja. Etterpå whiner jeg om at jeg egentlig ikke VIL jobbe fordi jeg er SLITEN. For det er jeg faktisk, men når noen spør om det går bra og at jeg må ta det med ro svarer jeg: Det går jo helt fint. Fordi det gjør det der og da..

Så dødsbra
for dere at jeg ødelegger god stemning og whiner på min blogg. Godt jeg har en dagbok i tillegg, så ikke ALT havner på nettet.


Blogges kanskje en vakker dag? Hvis jeg har FRI eller fått macen min på riktig spor igjen...

3 kommentarer:

 1. take it easy!! alt kommer til å gå bra!

  ta deg en ny kaffi :P

  SvarSlett
 2. Ting har ein tendens til å ordne seg til slutt, uansett kor fucka det kan verke akkurat der og då. *klemmar Angela*

  SvarSlett
 3. Else: Nam, kaffi!! <3

  Poirot: And it did, kind of..:P

  SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.