søndag 3. mai 2009

Russ 09 e trivelig!

Nå har jeg vært russ i ni dager, tatt omtrent femten russeknuter og kost meg som aldri før. Jeg har verken fåkket opp med drittonger på skolen eller rotet på Fanafjellet. Knutene jeg har tatt har gått ut på spising av bamsemums, gå baklengs og bruke brød som sko. I russetiden velger jeg å bruke energien min på å ha det gøy med mine medruss istedet for å ødelegge for andre. Allikevel får jeg stygge blikk sendt i min retning når jeg går med min røde drakt og kommentarene mot russetiden renner inn i nettavisenes kommentarfelt. Mange usaklige argumenter som at russetiden bare er tull for at allmennfolk skal gå rundt å tro de kan mer enn andre og at russen er på lik linje med kassadama på rema. Jeg skjønner ingenting.


Hva har jeg gjort for å fortjene dette? Ja, det er nok russens rykte og mange tror tiden handler om å drikke, pule, spy og sloss. Begynner allerede å bli drittlei at folk behandler oss på denne måten. Heldigvis føler jeg politiet har en god instilling til oss og hjelper heller til enn å "ødelegge" for oss. Kanskje andre også kunne gi oss en sjangse før ALL russen må og russetiden avskaffes?!

5 kommentarer:

 1. Ja, det er som om me mistar statusen som individ når me går i den drakten, då er me berre éin type person og det er ein frekk, øydeleggjande og respektlaus ungdom. Blah.

  SvarSlett
 2. eg og e dritt lei av alle blikkene eg får når eg har på bokså, syns alle konne slappa litt av.. greit at noen e skikkelige pøblar, men d e de jo uansett :p russen e longt ifra så galne så alle ska ha d te!! :/

  SvarSlett
 3. hvem hater russen sa du?
  jeg ELSKER russen!!
  seriøst, russen tiden er fantastisk, og den varer bare i litt over 2 uker, så du får lov til å feste og kose deg med russeknuter!
  det skjer jo bare en gang i året :)

  da jeg var russ samlet vi inn over 400 000kr til kreftforeningen (en tradisjon russen min på skolen jeg gikk på har hatt i over 20år nå)

  Russ er fantastisk!!
  nyt det mens du kan :D

  SvarSlett
 4. Bra du kose deg. Kass 15 e det du har tatt da?

  Kossen arbeid e det du vil ha da? :P

  SvarSlett
 5. Bra folk e enige med meg :)

  Amanda: Eg blogge jo om alle knutane eg tar, så du får følga med..:P

  SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.