mandag 4. mai 2009

Krigsdans rundt ei flaggstang

I Bergen er det tradisjon å fange en eller flere lærere, binde dem til ei flaggstang og danse krigsdans rundt dem. En lærer gir hvit fjær i luen, mens flere gir farget fjær. I dag bestemte vi i 3MK oss for å kidnappe medielærer Grete, naturfaglærer Elgen og historielærer Per Edgar. Grete stakk av et par ganger, Per Edgar bare gikk (men vi tok ham igjen) og Elgen løp og låste seg inne på fysikksalen. Plutselig kom de som skulle hente Elgen bærende på mattelæreren Lars Kristian. Vi fanget også en kvinnelig lærer til og hadde til sammen 4 lærere rundt flaggstanga på en gang. Da danset vi krigsdans og sang "Ja, vi elsker". Dette var så sinnsykt kult og jeg har allerede festet en grønn fjær i lua mi!

For å oppdatere siden sist så har jeg spankulert inn på politistasjonen og meldt meg for epleslang. I luen fikk jeg et plasteple. Jeg var også den eneste som klarte 24t knuten, som egentlig ikke er så vanskelig, men etter en dag på skole og jobb er man litt sliten. I tillegg gjorde vi ingenting. En liten gjeng samlet hos meg som praktisk talt glodde i veggen. Selvfølgelig satte vi på en film og da var det rett til drømmeland for noen.

6 kommentarer:

 1. xD HAHAHAHA den lerarknuten va BEST!

  SvarSlett
 2. ihi, kult med farget fjær. Føler meg som kjedelig russ når jeg leser om alle knutene dine :p

  SvarSlett
 3. hahaa, så gøy! Gleder meeeg!

  SvarSlett
 4. akarlsen: Ja, I know!! :D:D

  Kristin: Så ta nogen sjøl og då? :P

  Mia: Det bør du, tar heilt av! :D:D:D

  SvarSlett
 5. Hahaha! Så kult! Burde me o prøva. xD Sværen hadde vore lett å tatt, hadde me bare hatt an i år :P

  Ka sa di når du gjekk inn og meldte deg på politistasjonen? :)

  SvarSlett
 6. Man får ikke mere moro enn man lager sjøl, er det noe som heter, og det var jo artig å stille seg til rådighet. Må innrømme at jeg ble litt oppgitt da det dukket opp en russeelev og ba meg komme å hjelpe til med printerproblemer, og det midt i undervisningen på 2.trinn. "Milde maria", tenkte jeg da, "har du ikke lært deg dette enda, og kommer nå i siste liten?" Men neida, juks og bedrag og lureri! Men det som er veldig kjekt her er jo at 2.klassene nettopp hadde hørt meg snakke om god journalistikk og om det å lage et godt nyhetsoppslag, og å skaffe seg et skup, og hva er mer skup enn læreren fastbundet til en flaggstang? Nei, dere er supre russ, det skal dere ha.

  SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.