fredag 15. mai 2009

Angela vil ha russekort!


Siden eg flytta fra Haugesund / Karmøy til Bergen, er det eindel russekort eg manglar. Eg treng sjølvsagt også dei frå mine gamle klassekammeratar, men får ikkje reist ned og samla inn. Derfor har eg laga ei gruppe på Facebook kor eg ber DEG sende ditt russekort i posten til meg. Det er ingen problem om du ikkje er gammal klassekammerat eller bur på Haugalandet, eg vil framleis ha kortet ditt! :D Eg håpar du vil sende det til meg, så kan eg kose meg mens eg sutrar over nynorskeksamen og snufser av forkjølelse.

Gruppa heiter: "Angela vil ha russekort!" og eg meiner eg har invitert dei fleste?

Ha ei fin russetid dei siste dagane, håper alle som kan (i alle byar) får med seg Turboneger! Eg veit dei skal til Haugesund 15. mai og kjem til Bergen 16. Eg gler meg i alle fall!!


Bært bært!!
Eg har med den store fløyta mi på skulen i dag.

8 kommentarer:

 1. Såklart du skal få av meg :)

  SvarSlett
 2. Laksevåg? seriøst?
  kva skule då?

  SvarSlett
 3. oj, forresten. Eg ser ikke hele headeren din, det fant eg nettopp ut. Ser en hvit firkantting, og det "kontakt" og "the sky is.."

  SvarSlett
 4. Risøybrune ja :d
  Liksom, dei seie me ikke ska snakka om sånn komposisjonsprinsipper og sånn, men om koss detta e relatert til samfunnet og blabla. Me skulle komme med forslag til eksamens oppgaver. Eg sa "lage en holdningskampanje" men fikk beskjed om at det va sånn vg2 eksamensoppgave. Og så va et aent forslag "Kommentere en aktuell nyhetssak som svineinfluensa", den ideen sa di at va mer sånn me kom te å få. Eg ska jo laga grafisk?! Ikke skriva ein journalistisk kommentar :/
  Det teitaste va jo at prøveeksamen me hadde, den va jo sånn "lag brosjyre" og sånn? Trodde prøveeksamen va for å forberede oss til den ekte eg? Ikke repetere det me hadde i andre?
  Sorry at eg spamme litt her nå :P

  SvarSlett
 5. Kristin: eg har skreve mail te deg..:P

  Else: Laksevåg vgs..? :P

  SvarSlett
 6. Du fekk kort av meg i Kongeparken, sant? :P

  SvarSlett
 7. hei hvordan fikk du bestillte et russe kort med bilde av deg hvis jeg skal bestille mitt egen russe kort med bilde av meg med design hvordan får jeg til og laste opp bilde og legge in på design russe kort også blir bare mitt bilde av meg?

  SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.