torsdag 14. mai 2009

Landstreffet i Kongeparken OGSÅVIDARE


Eg innrømmer at tårene pressa på når eg såg at eg kom opp i sidemål på skriftleg eksamen. Eg ville jo opp i matte!!! Men sånn er nå saken, og eg skal KUN skrive nynorsk fram til 27. mai, uansett kor dårleg eg er. Faen!

Wallem  er tilbake, Eplehuset fiksa ho på ein dag. Nå har macen min nytt tastatur og toppdeksel (rundt tastaturet) og ny harddisk. Heldigvis har eg brukt Time Machine og innhaldet er AKKURATT det samme som før. I tillegg fekk eg det gratis fordi det gjekk på reklamasjonen.

Mykje har skjedd sidan sist og det største har vore Landstreffet i Kongeparken og humanistisk konfirmasjon til systera mi. Kongeparken var heilt kanon!! Eg var på to konsertar, av 34, Karpe Diem og Turboneger. Eg reiste "aleine" og folk syns synd på meg og meinte eg var "sjuk i hovudet".. Når det er 10 000 russ samla på ein stad, trur eg at eg skal klara å finna nokon å vere med.. Eg storkoste meg iallefall med russebussar, tivoli, konsertar, vener, telt og festing. Det var ganske stress når eg sov på asfalten og skulle i konfirmasjon i Haugesund på lørdagen, men eg overlevde det og. Sko verkeleg ynskje eg kunne reist igjen!!

Eg har og toke 33 russeknutar, til dømes overnatting på skulen, frokost i rundkjøring og fått puppene signert av presidenten i Bergen. Også sprang jo Stian Nilsen og eg rundt Lille Lundgårsvatnet i undertøyet! Det var morosamt! Nå er eg sjuk. Kjente kroppen begynte å bli sint i går. Han sa "Angela, gå og legg deg! Du får IKKJE lov å feste meir!!" Då eg var på jobb holdt eg på å besvime og gjekk rett til sengs når eg kom heim. Når eg vakna i dag var eg like dårleg så eg jekk på skulen og hadde norskframføring før eg gjekk heim igjen. No sitter eg her og skal eigentleg på jobb klokka halv 4. Får bli betre innan den tid for det er nattåpent på Arken i dag. På toppen av det heile er det på tide å finne ny plass å bu. Men eg vil ikkje!! Vil bu i min deilige hybel.

Til Simon & Kristin: Macen min er ruglete igjen!! :D

xoxo Angz!!

5 kommentarer:

 1. Det e jo stressandes å lesa nynorsk. Jaffal i lengden :P

  SvarSlett
 2. bra du hadde d gøy på landstreffe da ;p me hadde d jo gøy me og, men va ein del forventningar te d så kje blei innfridd. eg jobba der jo i fjor, å d va mye kjekkare då :p

  SvarSlett
 3. Æsj da, nynorsk er noe dritt. Ville faktisk foretrukket matte jeg også!

  SvarSlett
 4. Amanda: men eg må jo øva meg!!

  Sveio Tullo: Eg forstår..:P Må ikkje ha forventingar då.. xD

  Mia: I know!! :P

  SvarSlett
 5. Då skal eg prøva så godt eg kan å kommentera på nynorsk til deg :p
  Kvifor må du flytta?

  sv: vinylen er kjøpt på Apollon her i Bergen, viss du vil ha den :p eg har også 250% ;)
  Eg er sjøv usikker på kva bloggcamp går ut på, men du kan sjå på bloggcamp.no, så får du sikkert meir info der

  SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.