torsdag 2. april 2009

Times like these

Denne uken har vært ganske j****g, og jeg har hatt lyst til å slutte på skolen. Nå skal ting bli bedre, jeg føler det på meg. Uansett en liten oppsummering så er det utav systemet.

Mandag fungerte ingenting på skolen og jeg
brukte tre timer på å printe. Tirsdag var jeg på sykehuset, noe som resulterte i en deilig og hoven hånd. I tillegg måtte jeg fortelle all russen om bildene, jeg ante ikke hva jeg skulle si. Dreit meg loddrett ut, men det har man gjort før. Onsdag skulle jeg egentlig jobbe men hadde fortsatt smerter i hånden og skapte problemer for mine sjefer. Som årboksjef i russestyret hadde jeg også ansvar for at russen ble fotografert. Delvis mislykket prosjekt. I dag hadde vi skrivedag i norsk, fordypningsoppgaven. Jeg tok meg selv i å kose meg med oppgaven og leverte til slutt inn 8 sider. Dagen i dag utviklet seg ganske bra. Brian og jeg ryddet boden og jeg tok meg tid til å kose meg med litt lesing osv. Siden det er torsdag, skal jeg jo trene og bestemte meg dermed for å ta en sykkeltur. Jeg går ned i vår felles kjeller hvor min røde sykkel skulle stått låst. Der finner jeg intet annet enn fem sykler - ingen av dem er mine!! I tillegg legger jeg merke til en tang som ligger der. Flotte greier dette! HVOR ER MIN SYKKEL?! gjenstår kun styrke- og turntesten i gym i morgen så kommer ferien og jeg må jobbe ræven av meg for å ta igjen tapte timer. Håper på helligdagstillegg, men kråkeonsdag og påskeaften regnes vel ikke som helligdager? Jeg har iallefall lest alle deres blogginnlegg nå. Det var deilig og underholdende! Usikker på om jeg vil på russekro: Cowboyfest eller privatfest: Slaskeparty i morgen.. Livet er hardt, eller hva? :P

Her kommer bilder fra badingen forrige fredag:

Eneste fotografske bevis på at jeg faktisk var der. Jeg badet også da. :D

6 kommentarer:

 1. Det var bra at det ikke bare var jeg som tok meg selv i å kose meg. Jeg syntes du skal gå for privatfest, for om du kommer å sier at Cowboyfesten var kjempedigg skal jeg ligge hjemme å være deprimert! xD

  SvarSlett
 2. Brr, kaldt! Me fikk knutene idag, og blant dei va "bade før 1. april" .. vardafjell e så dumme.
  Litt teit å gå med buksene så tidlig ja, eg har ikke min på da:p Teit fordi de e siste dag før påsken og. Kunne heller vore første dag etter påske!
  Ka vil innvielse sei ?

  SvarSlett
 3. Wow! Det må jeg virkelig si! Bade når det er så kaldt! Herlig og imponerende. Jammen glad jeg har russetiden langt bak meg så jeg slipper å drive på med slikt. Selv om det ser litt gøy ut og... :-) GOD PÅSKE!

  SvarSlett
 4. Da kan vi vel være mandagsbarn sammen?! :) Ser deg på byen:p

  SvarSlett
 5. sv: Jeg skal på hytta med en venninne:) det blir kos!

  SvarSlett
 6. it's times like these you learn to live again
  it's times like these you give and give again (8)

  SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.