onsdag 29. april 2009

En del av prosessen

"Pust.. Pust.. Si NOE! Ikke bare stå der som en annen idiot.. Du kan klare dette!!" Smile trengte jeg ikke tenke på for da blikket mitt møtte Janove sitt gliste jeg. Skjelvende gir jeg ham CDen min og spør om han vil signere russebuksen. Han er veldig hyggelig og sier det ikke er noe problem. Eller var det til klemmen han sa det? Jeg vet ikke, bena mine klarte såvidt å holde meg oppe og jeg konsentrerte meg om å ikke skjelve så sinnsykt mye. Videre klarte jeg å stotre frem spørsmål om buksesignering og klemmer fra hele Kaizers. Øyvind gav definitivt den beste klemmen, mens Rune var mer skeptisk. Siste mann på lista var Terje som plutselig begynte å slå av en prat. Han spurte om hvordan russetiden var, om jeg skulle til Kongeparken, andre planer og hvilke knuter jeg skulle ta. På denne tiden holdt det på å renne over for meg og jeg svarte ja til Kongeparken og sa at jeg skulle bruke tiden på å gå på konserter. Når han spurte hvilke knuter jeg skulle ta svarte jeg: "J-j-j-j-affal-l f-f-femt-t-i s-s-tk..." Herrejesus er det mulig?! De smilte iallefall hele gjengen og da vi kom ut fra Platekompaniet måtte både Mariel og jeg sette oss ned på bakken. Beina mine klarte ikke mer da. Jeg elsker Kaizers mer og mer!!!


Kan denne dagen bli bedre
, spør bare jeg? Startet med mediepresentasjon (som jeg kom for sent til pga. bussen min kom ikke), her fikk jeg serdeles god tilbakemelding. Etterpå tok vi russeknute: Kjøre rundt en rundkjøring fem ganger. I luen: Lekebil Status: Gjennomført Hele skoledagen har jeg også gått baklengs og får en skolisse i luen. Jeg laget deilig middag i dag og møtt Kaizers! Pernille og jeg har handlet vannpistoler så nå trenger ingen yppe seg mer!!! Nå skal jeg spise chips og se på Futurama og Family Guy, også lese litt på matte til i morgen. En dag til å slappe av, men allikevel ha mer nerver i løpet av en time enn en uke til vanlig. I loves it and hopes u do too!

8 kommentarer:

 1. Åh. :D

  Alltid kjekt å møta nåken du ser opp te. :D Kult med signatur på bokso o! :P

  Digg med sånne dagar som du føle har vore fine, når du kan legga deg med eit smil om munnen. :)

  (Tippa du fekk 6-er på det prosjektet/presentasjonen da? :P)

  SvarSlett
 2. så utrolig kult! nesten misunlige på deg her :(
  svar te d andra innlegge: alle skolane her har forskjellige knutar, russastyrene som bestemme dei :/ d e sykt!! :(

  SvarSlett
 3. :D:D
  jeg ble fortalt jeg var litt i veien når det gjaldt bildene. jaja.

  kjekt i dag hvertfall ^^,

  SvarSlett
 4. Terje e flink te å slå av prat med! me loves him very much :)

  SvarSlett
 5. Hilde: Ja det va dødsnais (L)!

  (Tippe det ja..:P)

  Sveio tullo: Såpass ja.. Her har alle dei samme også skulane nogen egne..:P

  Mariel: YEEEEAH!

  Pernille: Offda.. :P Ja det va kos!

  Mia: :D

  Else: Ja, men det va skummelt o.. xD

  SvarSlett
 6. Stilig! :D Fy søren, sexy Terje snakka med deg, whooh! Høres ut som om han e flinkere å snakke enn Janove xD (han va ca heilt stille når eg møtte an eingang, lol t han:)

  Finne dåkke på masse russetull på skolen? :D Me får ikkje lov å hive litt vann på noen lenger, Åkrarussen hadde vannkrig mot heile elektro og byggfag så nå e det heilt forbudt :/

  Peace out, bergenser

  SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.