tirsdag 20. januar 2009

Bare for å informere

Altså, jeg har ikke internett hjemme lengre. (Ooouh for et sjokk!!) Aner ikke hva som skjer med det, men det er DRIT! Atm sitter jeg på skül. Vi har akkuratt vært i fotostudio, men kommer ikke bilder fordi Maya & Mariel nekter meg dem. Jeg har med skiver, leverpostei og pizza til skolemat. Nå stresser vi med bildene også..

I går kveld/natt gikk Marianne, Lene, Charlotte og jeg på utflukt til Bergenshus festning, Sverresborg og Mariakirken før vi spiste nattmat på Mc'en. Vi så på gamle bygninger, kanoner, vollmurer, borgen og graver.

På fredag reiser jeg til Haugesund for å besøke min kjære. Hvis du også ønsker å være en kjær er det bare til å ta kontakt.

EDIT: Resultatet mitt i bildefaget med pynt deg selv opplegg:

BUSSMENN / BUSEMENN:
Jeg vurderer seriøst å ta en annen buss om morgenen for å unngå skumle busemenn. Han som smiler hadde i går forflyttet seg bakover i bussen. Mitt alternativ var da å gå inn fremme, men han kommer alltid frem for å snakke med sjåføren for å sitte på ekstra langt. Uansett så kommer han på stoppet hvor jeg venter på bussen til skolen og han tar samme buss som meg der også.
Mannen som sier HEI og HOHO osv osv forventer alltid at jeg skal sitte med ham. Når jeg ikke gjør det roper han på meg hele tiden mens jeg er totalt overseende. Bussen til skolen er altså veldig ubehagelig og det enkleste hadde kanskje vært å skaffe seg bil?

(Drit i om jeg er stygg med busemennene, de er SERIØST skumle!!)
Oi, litt bilder kom, men jeg må se på dem nå.
7 kommentarer:

 1. så du ska asså te hgsd denna helgå?? :P

  KLEM

  SvarSlett
 2. Jepp, tenkte eg sko komma te Mannes ein tur ;D

  SvarSlett
 3. Wohoo, me har hatt prøveeksamen. :P Gææh.

  Aff, det hørres ekkelt ut med jan fyren. Skaff deg pepparspray! :o

  SvarSlett
 4. Uuh, håpe det jekk bra ! :D

  Det va ein god idé ja.

  SvarSlett
 5. Ja du vett, livet i Bergen e hardt.. xD

  SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.