fredag 16. januar 2009

I en sofa fra IkeaJeg har Ikea-sjokolade, Cola, Burn og annet snop som jeg koser meg med. Har akkuratt tatt oppvasken mens jeg hørte på En Folkefiende av Henrik Ibsen. Etter skolen i dag (obs! matteprøve vi aldri nevner igjen =/) gikk Maya, Gay'r og jeg på Ikea. (Gay'r blir 21 år i morgen, HURRA!) Vi ble der i tre timer og jeg klarte å bruke 194 kr. Dette er rekord siden jeg som regel brenner av ca. 700 kr der. Som vanlig var jeg veldig sliten da jeg kom hjem, men bestemte meg for å ta sol. Dette var egentlig den opprinnelige planen til Maya og meg. Jeg sovnet både der og på bussen.

Hybelen er fortsatt rotete og dagens avslapningsplan går ut på dette:
+ Ta oppvasken
- Vaske badet
- Vaske gulv
- Henge opp de siste bildene (obs! Nye rammer fra Ikea)
- Rydde ellers

Det er fortsatt rotete her etter sleepover* av Jaran og Camilo (ja tro det eller ei, men de var her på onsdag!), selv om de var flinke og ryddet etter seg. Ergo; jeg skylder på dem for at dynen fortsatt ligger i sofaen min og jeg koser meg i den.
I morgen kommer Charlotte på besøk. Ikke til meg, men til Lene. Veldig viktig at det er klart, så vors hos meg for alle utenom dem.. xD HAHA!

* Forresten en liten ekstrahistorie for spesielt interesserte:
Da Jaran skulle kjøre til meg fra byen skjedde det noe veldig morsomt. Jeg hadde akkuratt kommet fra jobb i Åsane da jeg møtte guttene i byen. Jaran klarte å svinge opp til høyre, istedet for å kjøre rett frem, noe som førte til at vi kom på den store broen. Her var det ingen sjangs for å snu så vi fortsatte rett frem. Plutselig kom en tunnell på et par kilometers lengde. Veien tvang oss gjennom denne også og rett som det var var vi i Eidsvåg. Jaran klarte ikke å snu her heller, så vi kjørte helt inn til Åsane Senter (min jobb) og snudde der. Vi klarte å finne den samme veien tilbake og tok en spansk en på buss-stasjonen. Så var det ut på veien igjen og Camilo og jeg nærmest skriker: KJØR RETT FREM! IKKE SVING INN NOEN STEDER! (Ikke direkte sitat). Jaran kjører frem forbi den første avkjøringen, men når nr. to inn til Åsane kommer begynner bilen å svinge mot høyre og Jaran sier: "Var det her vi skulle svinge inn?"
Camilo og jeg skriker i kor: NEEEI! RETT FREM!! Heldigvis klarte vi å komme på rett vei og brukte minst 40 min på en tur som til vanlig tar 2 min.

Når dette er sagt er det iallefall slik at Jaran kjører som en gud. Overraskende.FØR: Jakken hang på dørhåndtaket. ETTER: Jakken henger pent på nye dørknagger fra Ikea.


Londonturen er utsatt 1 mnd. Avreise i uke 9.


Dagens nettby:

15 kommentarer:

 1. Haha. Dke e morsomme. Så populæere du va på nettby da. Får som regel ikkje mar enn 20 logg å 1 varsel. :P

  SvarSlett
 2. Ikea er jo bare helt fantastisk. sånn egentlig.


  :)

  SvarSlett
 3. Oooh, eg skal på Ikea i vinterferien!

  SvarSlett
 4. Ikea var så kos! <3 Vi bør gjøre det igjen, jeg trenger flere kleshengere! Forøvrlig synes jeg synes jakken din kledde knaggen, altså. Virkelig match!

  SvarSlett
 5. Amanda: Ja du vett, eg e kuuule! :D

  Pernille: Stemme det.. ;D

  Poirot: Yes! I Bergen eller Stavanger?? :D

  Ronja: Ja me må det! Va kanon.. Kanskje eg O trenge noge?? :P

  SvarSlett
 6. Du finner nok alltids noe! ^^

  SvarSlett
 7. Poirot: Ooh.. :/

  Ronja: Ikea har alltid noge å by på! ;D

  SvarSlett
 8. Poirot: Det går fint.. :P

  With Tea: Ja du veet! ;D

  SvarSlett

Got something to say? Say it now or forever hold your peace.